3Kinds Saulės Skydelis, Vandens Fontano Siurblys Sodo Krioklius Namų Laistymo Rinkinys Paukščių Vonios Žuvų Tvenkinys, Baseinas, Terasa ir Lauko Apdaila


Žymos: sfera žuvų bako filtras, tvenkinio siurblys saulės, nardymo siurblys, siurblys fontanu ir kriokliu, NooLim, siurblys vandens, fontano siurblys, laukinių paukščių lesyklėlę, mėlyna saulės fontanas, lauko terasoje.

€11.83 €19.07
  • Yra sandėlyje
  • w128802


3Kinds Saulės Skydelis, Vandens Fontano Siurblys Sodo Krioklius Namų Laistymo Rinkinys Paukščių Vonios Žuvų Tvenkinys, Baseinas, Terasa, Lauko Apdaila 1) Produkto Specifikacijos: M=Galia; mm=milimetro; cm=cm; L/H = Litro per valandą, visiškai Naujas Akvariumas Saulės Skydelis Fontano, Siurblio Modelis Galios Saulės Skydelis, Dydis, Kiekis, purkštukai, Vandens Purškimo Aukštis Max Srautas Prijunkite maitinimo laido Ilgis Skydelis 1 1.12 M Ilgis 11cm 3 tipų 10-45cm 150L/H Apie 2m ilgio 11cm Pločio Skydelis 2 2W 12,5 cm Ilgio ir 3 tipų 10-120cm 150L/H 10cm Pločio Skydelis 3 (su baterija ir LED žibintu naktį) 1.1 W 17cm Ilgis 2 tipų 10-50cm 160L/H Plotis 13cm Dėmesio: Įvairių purkštuvas, skirtingo aukščio. 2) Produkto Savybės: Geras: Paukščių vonia, žuvų tvenkinys, baseinas, sodas, kiemelis, vandens cirkuliacija Saulės siurblys, nereikia baterijų ar elektros Skirtingų tipų antgalis vadovai, lengvai keisti Pradėti greitai, efektyviai ir stiprus stabilumo Speciali Kolegija 3: 1. Tik Skydelis 3 su įmontuota baterija(1000mA, 7.4 V) ir LED lempos, už darbą nakties metu, 2. TrysJungiklis: "OFF", "SUN" ir "BAT", galite pasirinkti dienos arba nakties darbo režimas: 1) "IŠJUNGTI" : Jei oras nėra geras, ir jūs norite fontanas dirbti naktį, galite pasirinkti "IŠJUNGTI", saulės skydelis pradeda krauti naudojant naktį. 2) "SAULĖ": Kai geras oras, jūs galite pasirinkti, "SAULĖS", siurblys veiks ir taip pat įkrauti bateriją tuo pačiu metu. 3) "ŠIKŠNOSPARNIS": Baterija darbo režimu, geriau jį naudoti, kai oras yra tikrai blogai per dieną, arba galite pasirinkti dirbti naktį.

3) Priežiūros naudoti(Dėmesio) : KAIP NAUDOTI: 1. Įdiegti saulės siurblys pagal vartotojo vadovą. 2. Įdėti siurblio į vandenį ir įsitikinti, kad saulės skydelis nėra apsaugotos nuo saulės.Ji dirbs paprastai kuo saulė yra pakankamai. 3. Yra tam tikrų oro siurblys, šiuo metu, kad ji yra įdėti į vandenį.Tai yra geriau ne prisijungti purškimo galvutė siurblio, kol jis purškalai paprastai.DĖMESIO: 1. Išvalykite siurblio reguliariai, siekiant išvengti siurblys iš utknięcie 2. Būkite atsargūs, kai naudojate jį, ir neleiskite vaikams žaisti su juo 3. Ne padaryti, kad siurblys veikia be vandens ilgą laiką, todėl, kad išlaikyti tarnavimo laikas, kaip ilgai, kiek įmanoma 4. Siurblys dirbs nuolat, tik esant ryškiai saulės.Ji taip pat bus būti paveiktas oro sąlygų, sezono, vietos, ir tt 5. Laikyti Saulės Skydelis nuo vandens, ir užtikrinti pakankamai saulės PASTABA: saulės siurblys negali gerai dirbti pagal žemiau situacijose! 1. Šešėlyje 2. Vandens lygis yra per žemas, 3. Saulės skydelis yra blokuojamas 4. Vandens įleidimo yra užblokuotas

4) Produkto Nuotraukos: .. 5) Paketą, įskaitant: 1 x Saulės energija Varomas Fontano Siurblys 6) Paslaugų: Originalus Pasaulinius Standartus ir Aukštos Kokybės mūsų Parduotuvėje išlaikyti aukštos kokybės & išskirtinę produkto sukelti rinkoje klausimą, jei jūs turite bus atsakyta per 12hours Visas detales, bus užtikrintas puikiai iki išsiuntimo, įsitikinkite, kad jūsų laikas ir jūsų poreikį bus garantuotas Standartinė Gamintojo Garantija su 12months Visą gyvenimą be Remonto Užsakymai bus tvarkomi per 4dienos mūsų didelio efektyvumo laivybos metodą stengiamės, kad mūsų geriausią pateikti geriausi produktai ir geriausią aptarnavimą.Todėl jūsų atsiliepimų ir jūsų pasiūlymas reiškia viską, kad mūsų Klientas yra pirmoje vietoje, ir mūsų protas.Mes aptarnavimas, kurių širdyse.Jei mums visiems yra geras, nepamirškite, pridėti ir sekti mūsų parduotuvėje į savo sąrašą, ir nepamirškite, kad mums 5stars.Mūsų parduotuvėje visada buvo staigmena jums : )

7). Apie Mus: Mes esame įmonė, kuri turi komanda dirba jums specialios linijos srityje.Nuo 2008 m., mes pradėjome verslą oversea tarptautiniu mastu, ieškodami kanalus, paleisti įmonė trunka labai ilgai.Vyksta su didele patirtimi, "Klientas Pirmasis" niekada pasikeitė mūsų protas, ir dabar mes čia ir esame, gyvenančių aplink jus.

NeverElse niekada negali būti kito, bet nori būti unikalus specialių TOP1. Ir jūs tą patį.

Mes norime, kad jūs turite laimingas apsipirkti - Geriausi Linkėjimai iš Maggie Emily


  • Maks. Srautas: 150-200L/H
  • Feature1: Saulės siurblys, nereikia baterijų ar elektros
  • Geras: Paukštis vonia, žuvų tvenkinys, baseinas, sodas, kiemelis, vandens cirkuliacija
  • Prekės Pavadinimas: NeverElse
  • Dėmesio: Tik Skydelis 3 su baterija ir LED lempa už darbą naktį
  • Feature3: Pradėti greitas, efektyvus ir stiprus stabilumo
  • Maitinimo Šaltinis: Solar-Powered
  • Saulės Skydelis: DC7V
  • Vandens purškimo aukštis: 10-80 cm(įvairių purkštuvas, įvairių aukštis)
  • Produkto Linija: Saulės Fontano Siurblys
  • Feature2: Įvairių tipų antgalis vadovai, lengvai keisti
  • Įtampa: DC7V
  • Ilgalaikio Forma: Sėdi


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai