2vnt Juodas Plastikinis Pelės, Žiurkės Spąstus Daugkartinio naudojimo Žiurkių Spąstus Graužikų Gaudytojas, Sodo Įrankiai, Reikmenys, Kenkėjų Kontrolė


Žymos: žiurkių nuodų, masalas žiurkės, boruto pelės mygtukai, pelių spąstai, pinigai pelės, pelėkautai, amaru žudikas, žiurkių spąstus, pelių spąstai, elektroniniai pelių spąstai.

€7.81 €11.16
  • Yra sandėlyje
  • w130599


Specifikacija:

Nauja

Tipas: Žiurkių Spąstus

Spalva: Juoda

Kiekis: 2vnt

Ypatybė:

Stipriausia pavasarį mechanizmus, nesvarbu, kokio dydžio jūsų graužikai yra, spąstai bus sugauti juos akimirksniu.

Mūsų žiurkė raps yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos ir labai jautrus ir galingas pavasario mechanizmų, kurie garantuotų maksimalų efektyvumą ir rezultatus (best žudymui žiurkių greitai ir humaniškai).

Mūsų prietaisai yra pagaminti iš tamprios ne absorbentas polistirolas, kad žudo žiurkių švariai nepažeidžiant odos, nėra kraujo, netvarka, ar kvapų.Spąstai gali būti pakartotinai naudojamos ir gali tęstis daugelį sezonų be jokios priežiūros nereikia.

Žiurkių spąstus yra tikrai lengva naudoti.Tiesiog vieta, masalas, taurės, traukti atgal svirtį ir vieta spąstus atidžiai kartu skirtings, ar bet kur, kad jūs matote pagyvėjimo.Jie gali būti montuojami namo viduje ar lauke, sodas.

Pakuotė:

2 * Žiurkė Spąstuose

Pastaba:

Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių kiekviename kompiuteryje, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.


  • Rinkinys Tipas: No
  • Prekės Pavadinimas: Mayitr
  • Modelio Numeris: Plastikiniai Žiurkių Spąstus,Didelių Žiurkių Spąstus
  • Kenkėjų Rūšis: Pelių


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai