H&D Ranka Pūstinis Meninio Stiklo Vištienos Skulptūra Rankų Darbo Meninio Stiklo Gaidys Gyvūnų Statulėlės, Namų Puošybai Naujovė Dovana Vaikams


Žymos: lotus statula, meninio stiklo gaidys, dekoro feng shui, kambarys feng shui fontanas, feng shui augalų fontanas, sculptur, dora, feng, dekoro skulptūra, ornamentas gaidys.

€8.52 €10.66
  • Yra sandėlyje
  • w132762


Produkto Pavadinimas:H&D Ranka Pūstinis Meninio Stiklo Vištienos Skulptūra Rankų darbo meninio Stiklo Gaidys Gyvūnų Statulėlės, Namų Puošybai Naujovė Dovana Vaikams, Kolekcines, stiklinės figūrėlės Rankų darbo Stiklo Pūtimas; Spalvų nebus išnyks Puiki dovana jūsų draugo gimtadienis, atostogų sveikinimo dovana ar apdailos stuff Priemonės Dydis :3.1*2,7 colio (7.9*7cm).Medžiaga : Stiklo, Nes tai yra rankų darbo, todėl gali šiek įvairių detalių iš nuotraukos,gali būti nedidelis kiekis burbulų stiklo pūtimo procesą.Prašome suprasti.

PASTABA: Kadangi tai yra baigtas vyras-rankomis.Kiekvienas yra unikalus ir skirtingas.Ir yra šiek tiek burbulas ant figūrėlės, kaip pūsto stiklo.Ačiū.

1.mes laivas visame pasaulyje,mes išsiųsti iš per CHINA POST/DHL/EMS/UPS/FEDEX/TNT...... 2.Stengiamės, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai ekonomiškas ir patikimas laivybos paslaugas, bet kartais, tarptautinės delivedry yra labai priklausė nuo vietos muitinės ir pašto paslaugų. 3.Jei negaunate jums prekę laiku, prašome susisiekti su mumis dėl papildomos assitance.Mes jums būti atsakingi už bet kokią žalą ar nuostolius, patirtus laivybos procesą,bet ar galite imtis aukštos kokybės nuotraukas ir parodyti mums. 1.Dauguma mokėjimo sąlygos yra priimtinos taikant sąlyginio Deponavimo,SRILL,VIZOS, "WESTERN UNION", QIWI PINIGINĘ,kreditinę KORTELĘ. 2.Jei atitinkate problemas per mokėjimo apdorojimo,pls susisiekti su mumis padėti. 3.Sąlyginio deponavimo yra labai saugus ir patogus.Dėkojame už jūsų užsakymą,mes norime, kad jūs turite malonus apsipirkimas. 1.Jei jus tenkina mūsų produktus,pls palikti teigiamą atsiliepimą mums.mes suteiksime a "5 STAR" atsiliepimų kiekvienam pirkėjui. 2.pls susisiekti su mumis prieš jums palikti nagetive atsiliepimus,mes padarysime viską, kad sovle mūsų problema.Įkurta 2002 m., H&D Kristalų Co., Ltd " yra profesionalių gamintojas kristalų amatų.Mūsų įmonė yra įsikūrusi Pujiang,Zhejiang provincija, Kinija, o užsienio prekybos departamentas yra Yiwu, apima plotas-800 kvadratinių metrų.Yra šou kambarys 200 kvadratinių metrų jūsų aplankyti bet kuriuo metu.Mes užsiima gaminti, kurti,plėtoti ir eksportuoti visų rūšių kristalų savybė produktų, įskaitant candleholder serija, kvepalų buteliuko seriess, foto rėmelis, serija, indai ir kt.Išskyrus pažangių įrenginių, tokių kaip pjovimo staklės, poliravimo staklės, mes taip pat turime dukterinė įmonė profesionalus dovanų pakavimas, specializuojasi projektuojant ir įvairių rūšių aukštos kokybės dovanų dėžutėje.Mes siekiame sukurti produktą iš aukščiausios kokybės standartas, ir eiti į didelį ilgio, siekiant užtikrinti, kad jums bus didžiuotis, norėdami parduoti savo prekes.Kokybė, gera meistriškumo, galimybių ir funkcijų, yra žodžiai, kurie apibūdina mūsų produktus.Kompetencijos klientų aptarnavimas, greitas pristatymas metodus, komandinis darbas ir gera reputacija yra žodžiai, kurie apibūdina mūsų įmonės.Mes daugiausia produktų eksportas į Šiaurės Amerikoje, Europoje ir Pietų Amerikoje.Mūsų produktai labai gerai, ne užsienyje.Mes visada prilimpa prie mūsų misija, kad yra "galėtų teikti produktus ir paslaugas, kurios garantuotų aukštesnę vertę mūsų klientams".


  • spalva: Įvairių spalvų
  • Meninio Stiklo Unikalių KALĖDŲ Dovanos: Happy Art&Kolekcines, Suvenyrų Gražių Dovanų Amatų Namų Puošybai
  • Stiklo Gaidys apdaila: Liuli Gaidys prespapjė apdaila
  • Stiklo Amatų Gaidys: Gimtadienio Dovanos , kalėdų specialios dovanos
  • Prespapjė: Menas Ir Kolekcines,Prespapjė,Amatų,Dovana,Namų Puošybai
  • Medžiaga: Stiklo Liuli
  • Stiklo Prespapjė Liuli: Suvenyras Namų Vestuvių Dovanos Apdaila
  • Prekės Pavadinimas: Hyaline&Dora
  • Formos: Gaidys GS1916100
  • Stiklo figūrėlės namų puošybai: Prespapjė meninio Stiklo Liuli Gaidys Unikalių KALĖDŲ Dovanos
  • Temos: Gyvūnų
  • Dydis Aštuonkojai: 3.1*2,7 colio
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Stilius: feng shui


Fayejcarey
2021-02-09
5/5
so beautiful
Sdfsdfsdfdsfsdfsdffs
2020-12-02
5/5
came fast and very well packed
86mops68
2020-09-24
5/5
Great quality product. Seller note 10. very very fast.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai