Pelninga Kelionės Langelį Braun Elektrinis Skustuvas 3000S 3020S 3050CC 3080S Cruzer 6 seris 3/5/7 Skustuvas Raštas Saugojimo Bylos


Žymos: stalas kištukinis, braun kasetė, braun kroviklis skustuvas, krepšys žoliapjovės, braun series 3 31b, akių skustuvas, braun galvos 320s 4, braun 30b serija, braun skustuvų, braun atveju.

€4.09
  • Yra sandėlyje
  • w135712


Septyniasdešimt tūkstančių septynių šimtų dvylikos

1. Prieš mokėti jūsų užsakymą, prašome įsitikinkite, kad įtraukėte teisingas pasirinkimas.Nes kai kurie produktai yra keletas skirtingų pasirinkimų, pavyzdžiui, produkto apima gaminio pati ir kai pakeitimas priedai.Jei nesate tikri, susisiekite su manimi, pirma.

2. Jei radote skirtingų produktų, o ne tai, kas jums tikrai reikia, kai atidarote sklypas, prašome susisiekti su manimi problemoms spręsti pirmiausia.Prašome neatidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą, be jokių koordinavimas, kitaip jis nebūtų naudinga siekiant apsaugoti jūsų naudai.

1. Visi produktai yra standartizuotos pakuotės, paprastai mes naudojame plastikinį maišelį supakuoti produktai.tiesiog taip:

2. Mes atidžiai patikrinti jūsų užsakymų paketą, įsitikinkite, kad viskas yra geros būklės, prieš siunčiant jį.Jei radote produktas neveikia, prašome susisiekti su manimi pirma.

1.Mes bus išsiųsti užsakymą 1-5 darbo dienų, ir jis turi beveik 7-40 dienų iš Kinijos į jus.

2.Kaip žinote, pristatymo laikas priklauso nuo laivybos bendrovės, oro linijos, muitinės kontrolės ir vietos post office, todėl mes negalime kontroliuoti, tai tiksliai.Jei siuntinys neatėjo į tikėtasi, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes jums sekti jį ir dirbti su jumis.

1.Atsiliepimai yra labai svarbus man ir kitiems pirkėjams ateityje.Prašome palikti atsiliepimus be jokių pastabų.Tikiuosi, jums gali pasakyti savo naudojant patirtis man ir kitiems.

2.Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome atlygis man 5 žvaigždučių atsiliepimus, tai padėtų skatinti savo pardavimus.Būčiau labai vertiname jūsų rūšies veiksmų.


  • Prekės Pavadinimas: yunchi
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Asmens Priežiūros Prietaiso Tipas: Elektriniai Skustuvai


Gabi Malotorie
2020-08-22
2/5
данная "дорожная коробка" как назвал ее продавец, пришла без бирки "Браун". вроде бы и тоже самое, но такую без бирки можно взять в 2 раза дешевле. Возможно это разовый случай, а может поставлено на поток. Службе поддержки "respect"!
Hkgvjhgc
2020-09-19
5/5
Came in 11 days, delivery fast. The cover is quite universal, the goods are satisfied
Avtovokzal83
2020-10-10
5/5
Everything was great:)

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai