11pcs/set RJ11 RJ45 RJ12 CAT5e Cat6 Nešiojamų LAN Tinklo Remonto Įrankių Rinkinys Utp Kabelio Testeris IR Tiekėjas Fiksavimo Crimper Plug Apkabos, PC


Žymos: jungtis rj45, jungtis rj12, žuvis tinkle, bendras rj45 cat6, moterų rj45 crimper, rj11 jungtis, cabl tinklo testeris, vario kabelių lengvųjų frakcijų pašalinimo įrenginio, paprasta tinklų, tinklo testeris.

€14.76
  • Yra sandėlyje
  • w1359


Daugiau karštų produktų:

UŽBAIGTI TINKLO PRIEŽIŪROS PRIEMONĖS PATOGU UŽ JŪSŲ DARBĄ: 11-in-1 įrankių rinkinys apima užspaudimo replės, tinklo kabelių testeris, vielos išpardavimas peilis, butas, kryžminis atsuktuvas, nuėmimo replės, peilis, punch down tool ir RJ45 jungtys.PROFESIONALŲ TINKLĄ CRIMPER, SUTAUPYTI LAIKO IR PASTANGŲ, LABAI PAGERINTI DARBO EFEKTYVUMĄ: 3-in-1 užspaudimo/pjaustymo/nuėmimo įrankis, kuris yra geras RJ-45, RJ-11 RJ-12 jungtys, ir tinka Cat5 ir Cat5e kabelis, 8P8C, 6P6C ir 4P4C žvakės.MULTI-FUNKCIJA KABELIŲ TESTERIS BANDYMŲ TELEFONU ARBA TINKLO KABELIAI: Skirtas RJ-11, RJ-12, RJ-45, CAT5, CAT5e, 10/100BaseT, TIA-568A/568B, T 258-A; 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ir žemės 9 LED žibintai.Maitinamas viena 9V baterijos (neįtraukta).PUIKUS DIZAINAS: skirtas naudoti su telefono linijomis bandymo, signalizacijos kabeliai, kompiuteriniai kabeliai, ryšio linijų ir garsiakalbių laidai funkcijas.NEŠIOJAMŲ IR PATOGUS ĮRANKIS KREPŠYS vežti VISUR: komplekte yra saugios, patogus įrankis maišą, kuris gali apsaugoti produktą nuo sugadinimo.Jūs galite jį naudoti namuose, biure, dirbtuvėse, bendrabutyje, remontas, saugoti ir kasdieniniame gyvenime.

Savybės:

Užbaigti tinklo priežiūros priemonės patogu už savo darbą;

Profesionalų tinklą crimper, sutaupyti laiko ir pastangų, labai pagerinti Darbo efektyvumą;

Multi - funkcija kabelių testeris bandymų telefonu arba tinklo kabeliai;

Nešiojamų ir patogus įrankis krepšys vežti visur.

Komplektą sudaro:

1 x Kabelis Crimper:

Tinka Cat5, Cat5e, ir 6 kategorijos kabelis, 8P8C žvakės; Puikus kabelis ir telefono, montavimas ir kitos elektros instaliacijos darbai.

1x Tinklo Testeris:

Galima bandyti atitinkamai dvigubai-susuktų laidų 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ir G, tuo tarpu, gali teisėjas negerai ryšys, trumpo jungimo ir atviros grandinės.

1 x Wire Stripper Cutter:

1 x Vielos Punch Down Poveikio Priemonė:

Dėvėjimuisi atsparios pjovimo galvos,greičiau hit modulių, jumper lentynos

2 x Juoda Daugiafunkcinis Wire Stripper & Cutter:

Vielos striptizo bulit trijų menčių, juostelės RG59/58/56/62/63/3V2V/4C/5C coax kabeliai greitai;pjovimo juostos UTP/STP tinklo

1 x Juostinėmis Atsuktuvu ir 1 x Atsuktuvas

4 x 8P8C kabelio jungtis, 4x 6P telefono kabelio jungtis,4x K1 gnybtas, 4x Kristalų galvos jungtis apvalkalas

1 x Kabelio Jungtis, Dėžutė

1 xTool Krepšys

Kiti Produktai:

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.ylakiuglobosnamai.lt!

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.ylakiuglobosnamai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.


  • Prekės ženklas: Z-CROWN
  • Prekės Pavadinimas: Z-CROWN
  • Pakuotė: Taip
  • Tipas: Tinklo Remonto Įrankių Rinkinys
  • Punktas: CAT5e Cat6 Nešiojamų LAN Tinklo Remonto Įrankių Rinkinys Utp Kabelio Testeris
  • Modelio Numeris: Tinklo Remonto Įrankių Rinkinys
  • Prašymas: Tinklo Sistemų ir Bendraašiai Kabeliai.
  • Įtraukti: Užspaudimo Įrankis, Testeris, Karininkas, Kištuko.....


Allen Janna
2020-12-12
5/5
thank fast shipping

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai