XGIMI Halo Mini Nešiojamasis Projektorius 1080P "Full HD" 3D Namų Kino sistemos "Android" TV 9.0 Wifi Su Baterija "Google" 800ANSI lumensn Proyect


Žymos: namų, pritaikyti wifi, mini projektorius, projektorius, galaxi projektorius, iso mini projektorius, smart tv, "android" telefonas, al android tv, h1 xgimi.

€655.50
  • Yra sandėlyje
  • w136292


Ryškiausia Kada Nors Nešiojamasis Projektorius

Tiesa, 3D ir "Full HD" projekcija su fizine raiška iki 1920x1080. Kartu su 600-800 ANSI Liumenų ryškumą, Halo tapo ryškiausia 1080p nešiojamų projektorių galima.Tai visiškai ašaros žaislas žymeklio išjungti Pico Projektorius, siūlo geriausią garso-vaizdo patirties projektorius savo dydžiu.Tiesa, "Full HD" XGIMI priima naujausią DLP technologija, leidžianti Halo projektorius teikti daugiau, daržovių ir nuotrauką su savo fizinę rezoliucija 1920x1080 pikselių.It projektų tiesa Full HD ir yra 225% aiškiau nei bendrojo lavinimo 720p projektoriai.Halo taip pat palaiko video formatus iki 4K Ultra HD—jis suteiks sharpest atvaizdą, kurį jūs kada nors pamatyti iš bet kurio nešiojamasis projektorius.

HDR Dekodavimo HDR technologija padidina kontrasto santykis ir leidžia vaizdą matyti, turtingas informacija, nesvarbu, jei ji yra šviesi arba tamsi aplinka.

Ištraukite Savo Milžinišką Ekranas

Į XGIMI Halo gali paversti bet kokį baltos sienos į 30-300+" didelio ekrano.Halo priima DLP kino klasės (active shutter 3D vaizdų apdorojimo) technologija, kuri sukuria visiškai naują žiūrėjimo patirtį su XGIMI aktyviai shuttle 3D akiniai.Su "Android" TV pramogų sistema, labai Harman Kardon garso ir built-in baterijos, jūs galite mėgautis galutiniam namų kino patirtį su savo artimaisiais, bet kur jūsų namuose.

Premium Garso Harman Kardon teikti skambėjo, kino teatro kokybės garsu, Halo projektorius bendradarbiauja su Harman Kardon sukurti individualų du 5W garsiakalbius.Po to, kai tuned Aukso Ausies Filosofija, Halo tai, Harman Kardon garsiakalbiai gaminti ryškios, tikslios ir gražus garsas, kurį vainikavo puikus garso ir vaizdo patirtį.Į XGIMI Halo taip pat gali būti naudojamas atskirai kaip rinkinys iš aukštos kokybės "Bluetooth" garsiakalbiai.

Non-Stop Pramogų Halo veikia su "Google Play" Parduotuvę, skirtą "Android" TV, ir ką jūs į-iš showtime "YouTube" ir t žaidimai - yra programėlė, esate tikri, kad patinka.Su 4000+ gimtoji apps", "Android" TV atidaro duris pasaulyje pramogos jums.Halo daugiakalbis vartotojo sąsaja palaiko 52 skirtingų kalbų.

Žaidimas, aš Greitai pasiekti, kad didžioji visatos Android žaidimai, įskaitant Final Fantasy, Pakalikai ir NBA UOGIENE ir dar daugiau.Pasinerkite su didžiojo ekrano žaidimų, kur norite namuose, paplūdimyje ar net sukurti įdomus, lauko žaidimų erdvė vaikams per GRILIS (suderinama su Jungikliu, PlayStation ir Xbox).

EasyShare Tiesiogiai liejimo savo mėgstamų pramogų programos, filmai ir TV laidos, muzika, žaidimai, sporto ir daugiau iš "Android" ar " iOS "prietaiso", " Mac " ar "Windows kompiuteryje, arba "Chromebook" prie Halo.

Kaip Aš Galiu Jums Padėti?Tiesiog paspauskite mikrofono mygtuką ant jūsų nuotolinio ir sako: "Hey " Google" norėdami greitai rasti naujausią "blockbuster", patikrinkite, rezultatas didelis žaidimas, ar artimosios šviesos — visi nepaliekant savo vietą arba tai, ką jūs jau žiūrėti.

Lengvas Nustatymas projektorius ateina su built-in greitai 10,000+ taško automatinio fokusavimo funkcija ir profesionalūs aukštos raiškos kamera, vaizdas tampa automatiškai nukreiptos įjungus projektorių, o ne per rankinis valdymas.

Keturių Taškų Keystone Korekcija Halo buvo pastatytas su daug (vertikalus +/-40 laipsnių ir horizontalus +/-40 laipsnių) 4 punkto keystone korekcija programinė įranga, kuri paprastai yra pastatytas į high-end profesionalūs projektoriai.Jis suteikia vartotojams optimalų vaizdą praktiškai iš bet kurio kampo ir pašalina daug hassles optimalus nustatymas.

Didelės Talpos Baterija Užtikrina Perkeliamumas 17,100 mAh įmontuotas didelės talpos baterija užtikrina, kad Halo yra puikus perkeliamumas.Vartotojai gali žiūrėti 2 valandų filmą ar klausytis iki 8 valandų, muzikos vienkartinis mokestis.Untether iš laidai ir kabeliai ir duoti sau laisvę visiškai belaidžio patirtis.Halo taip pat turi pakankamai vidinės atminties.Galite atsinešti savo mėgstamus filmus ir muziką į nuotykius, net ir be interneto prieigos kelyje.Tipiškas akumuliatoriaus talpa yra 58.6 Wh, kuris yra lygiavertis 17100mAh/4,2 V galia bankas.

Ypatingai Ilgas Tarnavimo laikas Dėl XGIMI Halo priima labai efektyvus LED šviesos šaltinis, leidžiantis jo prognozės lieka visiškai trapumą, aišku, ir šviesus, visą jos LED tarnavimo laikas 30,000 valandų.Užtenka 8 valandoms naudoti kiekvieną dieną ateinančius dešimt metų, nereikia keisti lempa.Ji naudoja mažiau nei pusė galia tradicinis LCD TV, gerokai sumažinti jūsų bendras nuosavybės sąnaudų.

Tolygus ir stabilus Halo gali pasigirti nauja Amlogic T950X2 TV chip, MaliG31 GPU su 2 GB RAM ir 16 gb ROM, kurie gali teikti pažangiausias vaizdo kokybė ir daugiau pažangių ir greičiau automatinis fokusavimo reguliavimas.Naujas aukštos kokybės procesoriaus greitis bus smūgis jus!


  • Šviesos Šaltinis: led
  • Tipas: 3D
  • Kontrastas: 1000
  • Prekės Pavadinimas: XGIMI
  • Namų Kino Projektorius: Taip
  • Ansi Liumenų: 800
  • Nešiojamieji: Taip
  • Projective Režimas: Lubų
  • Prognozuojama Aspektas: 30-300 colių
  • Sertifikavimo: CE
  • Ekrano Masto: 16
  • Optinė Rezoliucija: 1920x1080dpi
  • Zoom: DĖMESIO
  • Naudoti: Namuose
  • Galia: 90W
  • Svoris: 0.38kg
  • Projekcijos Atstumas: 1-5m
  • Sistema: "Android"
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pagrindo Koregavimas: Auto Korekcija
  • Modelio Numeris: xgimi halo


Thejose06
2020-12-24
5/5
It came very quickly-in a week Everything works fine, international version, no problems with setting up and working. Recommend!
Petrova Ulya
2020-10-03
5/5
As promised,I received the brand new item with out any damage.Satisfied with the video clarity and Sound quality.Couldnt check 3D video so far.There was additional duty pay of around Rs .16000/- amount from Indian Warehouse is the only disappointing factor even though still it is not a loss for me.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai