Vertikalios Ašies Vėjo Turbinos Modelio Trijų fazių, Nuolatinių Magnetų Generatorių vėjo malūnas Žaislas Naktį Šviesos Priėmimo PASIDARYK pats Ekranas


Žymos: latakų peilis, magnetas neodimis, vertikalus garbėtroška, sporto salė, amatų, w vėjo malūnas, etapas nuolatinio magneto generatorius, Mediena, 380v generatorius, vėjo vandens generatorius, mechanikas fakelas.

€35.77
  • Yra sandėlyje
  • w136465


modname=ckeditor

Tik DC būti 6pcs lygintuvas diodai .AC nereikia lygintuvas diodai

Produkto parametrai:

Produkto pavadinimas: Vertikalios vėjo turbinos modelis

Produkto aukštis: 420mm

Ašmenų ilgis: 250mm

Pagrindo diametras: 90mm

Rotacinis diametras: 220mm

Nominali galia: 20W

Įtampa: 1-20 v

Produkto svoris: apie 690g

Ji priima trijų fazių, nuolatinių magnetų sinchroninis generatorius, ne anglies šepetėlių, ir siunčia trifazės KINTAMOSIOS srovės.Apačioje išeinantis linija yra trijų laidų, ir LED gali būti apšviestos švelniai stumia vėjo ašmenys.Jei ji turi būti konvertuojama į nuolatinę srovę, galite duoti 6 lygintuvas diodai ir filtro kondensatorius kaip dovana.Apačioje aliuminio lydinio laikiklis su varžtu tvirtinimo taškai yra patogus montavimo ir fiksavimas.Disko spindulys priima aparatūros štampavimo užtikrinti stiprumą.

Ašmenys priima PVC populiarus dizainas, aukštos konversijos efektyvumą, atsparumą korozijai, atsparumą ultravioletinei spinduliuotei, generatoriaus veleno fiksuotojo su flanšu, siekiant užtikrinti tikslumą ir lygio, likusios dalys naudojant 3D spausdinimas, gamyba.Tikrai vėjas pradėti.Jis gali būti naudojamas interjero apdailos, mokslinio eksperimento ir modelis priėmimo.Aukštis visos mašinos yra 420mm, atstumas nuo krašto ventiliatoriaus mentės ašies yra 105mm, sukasi skersmuo yra 220mm, ir ilgio ašmenimis yra 250mm.

Nes dydis per didelis, tai nėra patogu pakuoti, peiliukai yra išpakuoti ir vežamos, gavęs prekes, galite tiesiogiai twist varžtus.

Aukščiau yra visi priedai ir dalys vertikaliųjų vėjo jėgainių modelis yra 6 rūšių dalių ir priedų šio produkto. 1. Dalys.Varžtai ir veržlės, diodai ir kt. 2. Bazę. 3. Irklas apkabos, dvi viršutinės ir apatinės vienetų, įrengtas, su jungėmis. 4. Peilio laikiklį. 5. Generatorius pagrindinio korpuso ir veleno.

6. Peilis (PVC medžiagos).

Visų pirma, mes pirmiausia įdiegti "blade turėtojas" į "pulp apkaba", kaip parodyta 3 ir 4 punktus; varžtai yra trys ilgiau, jų dalių, maišas ir atitikimo riešutai.Išorinis pabaiga "blade turėtojas" susiduria su flanšu, tad nereikia įdiegti jį aukštyn kojom!Nuotraukos 3 ir 4 yra įdiegta nuotraukų!Antrasis žingsnis yra įdiegti geležtės.Vieta, kur linija yra sudaryta varžto skylę 3 Pav viršų.Visi 3 gabalus turėti linijos nubrėžtos.Nereikia apsimesti jį!Paveikslas yra varžtas ir veržlė; Kiekvieno ventiliatoriaus mentės yra įrengta su dviem varžtais.Riešutų yra įdiegta atgal ašmenys!Kartą įdiegtas, tai formos 4 Paveikslas! Dabar yra paskutinis žingsnis, pirmas sugriežtinti bazę ir apatinė generatoriaus veleno.

Tada įdiegti įdiegta ašmenys kūno ant viršutinio veleno generatorių.

Atkreipkite dėmesį, kad yra dvi mažos Kimi varžtai jungės 4 Paveikslas, kuris turi būti priveržti, ar jie bus tuščiosios eigos kai sukasi!


  • Tipas: Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)


Livingwaymaui
2021-02-10
4/5
Difficult to generate the energy to power up the 5v LED , anyway, it is for my learning purpose , it is ok, thank you seller
Murphluv
2020-12-09
5/5
looks ok , still need to test it
Troypeligrospencer
2021-01-21
5/5
Not yet tested
Angel Delamuerte 19
2020-12-14
5/5
Seller helps and responds quickly thank you
Mightyaphrodite77
2021-01-30
5/5
Perfect seller. Thank you!

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai