Kūdikių Stalo 6pcs Nustatyti Dinozaurų Plokštė Dubenėlį, Puodelį, Šaukštą ir Šakutę Lazdelės Vaikams ekologiškus Patiekalus Šėrimo Maisto Indai Rinkinys


Žymos: ekologinio, rinkiniai kūdikių patiekalų, vaikų stalo, vaikas šėrimo dubuo, kviečių šiaudų plokštės rinkinys, platonas tiekėjas, vaikiški stalo įrankiai vaikams, vaikai plokštė, plokštė, mielas plokštė.

€4.20 €7.64
  • Yra sandėlyje
  • w137370


Kūdikių Stalo 6pcs Nustatyti Dinozaurų Plokštė Dubenėlį, Puodelį, Šaukštą ir Šakutę Lazdelės Vaikams ekologiškus Patiekalus Šėrimo Maisto Indai Rinkinys

Informacija:

Turtingas Turinys: 6pcs kūdikių indai komplektą įeina tinklelis, plokštės, dubuo, puodelis, šaukštas, šakutė ir pora lazdelės.Užpildytą indai nustatyti, kad atitiktų kūdikio maitinimo poreikius.

Aukščiausios kokybės Medžiagos: kūdikį indai rinkinys yra pagamintas iš kviečių šiaudų ir aukštos kokybės medžiagos PP, kuris yra sveikas ir draugiškas aplinkai, nekenksmingas kūdikis.

Mielas Dizainas: kūdikį indai rinkinys su mielas animacinių filmų dinozaurų dizainas ir patogus spalvos.Į indai nustatyti bus labai patraukli kūdikis.

Patogu Naudoti: Šis kūdikis indai rinkinys yra labai patogi naudoti.Jie gali būti laikomi šaldytuve arba šildomos mikrobangomis.Tinkama temperatūra yra nuo -20°c~120°.

Geriausia Dovana: Šį cute indai nustatyti padeda stiprinti kūdikio susidomėjimą valgyti, kūdikis galės mėgautis savo vakarienę laimingiau.Geriausia dovana kūdikiui.

Specifikacija:

Medžiagos: Kviečių Šiaudai + PP

Plokštės Dydis: 25.5 x 21.5 x 3.5 cm / 10.03 x 8.46 x 1.37 colių

Dubenėlio Dydis: 15.5 x 13 x 6cm / 6.10 x 5.11 x 2.36 colių

Taurės Dydis: 9.5 x 7 x 9cm / 3.74 x 2.75 x 3.54 colių

Galimos Spalvos: Tamsiai Žalia, Rožinė

Praneškite mums norimą spalvą, kai jūs perkate jį, ar dar mes atsiųsime atsitiktinai.

Pakuotės Turinys:

1 x Plokštė

1 x Dubuo

1 x Puodelio

1 x Šaukštas

1 x Fork

1 Pora Lazdelės

Mokėjimo >> 1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >> 1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >> 1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >> 1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimų >> Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.


  • Medžiaga: Kviečių šiaudai + PP
  • Funkcija: Indai Rinkinys
  • Modelio Numeris: Indai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Tipas: Gyvūnų
  • Klasifikacija: Indai Rinkinys
  • Medžiaga Funkcija: PVC Nemokamai


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai