Z Ašis cnc Router Malūnas Touch Plokštė Mach3 Įrankis Nustatymas Zondas "Pasidaryk pats" Frezavimo CNC frezavimo Mašina Peilį Blokas Su Alligator Clips


Žymos: audinio neon, reiki žiedas, cnc zondas, cnc touch, škotijos marškinėliai, z ašies touch zondas, palieskite zondas automatiškai, cnc mach3, mach3 usb, krašto jutiklis.

€4.13 €5.66
  • Yra sandėlyje
  • w137399


Universalus Auto Feeler Blokuoti MACH3 CNC Engrving Staklių Nustatymas Auto-Patikrinti CNC Maršrutizatorius mašinos Graviravimas Gręžimo ir Frezavimo Staklės

Ypatybė:

1. Raudonas laidas yra prijungtas prie kontrolės kortelės signalas

2. Juodas laidas yra prijungtas prie kontrolės kortelės G

Naudojimas:

laidai peilis ant prietaisų skydelio, įrankio sąsaja, jungianti Alligator Clips ir žemės valdymo pulto. (Alligator Clips gali būti pritvirtinti prie veleno, tačiau įsitikinkite, kad veleno ir stalo įžeminimas).Kai susipažinti su šio įrankio, kai įrankis, priemonė procesas yra baigtas.

Pastaba:

kai jūs prijunkite įrankis, paleidus įrenginį (negali pradėti ašinis variklis).Ar ne per greitai, kad Aligatorius Įrašą ant veleno, pirma, su Alligator Clip point peilis, pamatyti, jei z-ašis, įrankių judesiai.Tikrai ne problema ir įrašą ant veleno, suprasdamas auto cutter.


  • Modelio Numeris: cnc Reikmenys


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai