Originalus HUAWEI Žiūrėti GT 2 GT2 Smart 46MM 42mm GPS, "Bluetooth" Telefono Skambučių Kraujo Deguonies Širdies ritmo "Android", "iOS"


Žymos: smartwatch, smartwatch vyrų huawei, "huawei" išmaniųjų žiūrėti, diržas gt2, garbė, huawai gt2 pro, lige smartwatch moterims, hs6620d smart žiūrėti, vyrai žiūrėti, huawei žiūrėti.

€171.46
  • Yra sandėlyje
  • w138206


Originalus HUAWEI Žiūrėti GT 2 GT2 Smart 46MM 42mm GPS, "Bluetooth" Telefono Skambučių Kraujo Deguonies Širdies ritmo "Android", "iOS"

Modelio Pavadinimas: HUAWEI Žiūrėti GT 2 46mm ar 42mm

Ekranas:

"HUAWEI" ŽIŪRĖTI GT 2 (46 mm): 1.39 colių AMOLED 454 x 454 HD AMOLED jutiklinis ekranas palaiko skaidrių ir touch gestai.

"HUAWEI" ŽIŪRĖTI GT 2 (42 mm): 1.2 colių AMOLED 390 x 390 HD AMOLED jutiklinis ekranas palaiko skaidrių ir touch gestai.Ryšys: Bluetooth 5.1, WS GPS: Yra Jutikliai: Accelerometer jutiklis, Giroskopas jutiklis, Magnetometrai jutiklis, Optinis širdies ritmo daviklis, Aplinkos šviesos jutiklis, Barometras jutiklis Baterija:

"HUAWEI" ŽIŪRĖTI GT 2 (46 mm): 14 dienų tipiškas naudoti. 455 mAh

"HUAWEI" ŽIŪRĖTI GT 2 (42 mm): 7 paros tipiškas naudoti. 215 mAh Įkrovimo Įtampa ir Srovė: 5V 0.5 A / 1.5 / 2A Sistemos reikalavimai: Android 4.4, arba vėliau; iOS 9.0 arba naujesnė Įkrovimo lizdas: Megnetic įkrovimo antpirštis Atsparumas Vandeniui: 5 ATM atsparus vandeniui Viduje Muziką : palaiko Tik Android, o Ne Remti IOS

Likti Touch "Dėka" Bluetooth skambinimo funkcija, HUAWEI ŽIŪRĖTI GT 2, galite skambinti arba atsiliepti į skambučius tuo metu, sporto arba, kai jūsų rankos būna užimtos.Visada palaikyti ryšį su savo šeima ar draugais.

Muzikos Atkūrimo Gražus ne, tvirtas viduje.HUAWEI ŽIŪRĖTI GT 2 galima įrašyti iki 500 songs3 ir lengvai sujungti su savo "HUAWEI" FreeBuds 3. Jūs galite mėgautis muzika iš savo mėgstamiausių sąrašą be telefono, kai veikia ar bėgiojimas. * Prieinamumas gali skirtis atsižvelgiant į regionų ir reikalauja HUAWEI/Garbės Telefoną,, parama "HUAWEI" Muzikos versija 12.11.7.X arba daugiau.Muzikos palaiko mp3 ir LC-AAC formatus.Ši funkcija yra palaikoma "iOS".

Deguonies Prisotinimo Nustatymo

Kraujo deguonies įsotinimo (SpO2) yra vienas iš svarbiausių gyvybinių požymių, kad gali atspindėti deguonies kūno."HUAWEI" ŽIŪRĖTI GT 2 remia pavienių laiko SpO2 lygio matavimo, padėti jums nustatyti deguonies lygio kraujyje, kada ir kur jums reikia.

Geriau Miegoti Stebėsenos Su "HUAWEI" TruSleep™ 2.0, savo HUAWEI ŽIŪRĖTI GT 2 gali moksliškai susekti ir diagnozuoti 6 pasitaikančių miego klausimais, teikiant pasiūlymus dėl geresnio poilsio.Ir, o jūs miego, žiūrėti stebi jūsų širdies ritmas, analizuoja savo kvėpavimą ir apdovanojimai taškų į bendrą jūsų miego kokybę.Išleidimo Jūsų Streso Visos dienos streso stebėsenos, visą dieną rūpintis savo sveikata, HUAWEI TruRelax™.Kvėpavimo mokymas (PROGRAMOS pabaiga) išskiria streso ir reguliuoja valstybės reikiamu laiku.

Visą Dieną Veiklos Stebėjimą

Seka jūsų sporto pažangą visą dieną, kaip jūsų žingsnis skaičius, sudegintas kalorijas, kiek kartų jūs atsistoti, ir laikotarpiai, nuo vidutinio iki didelio intensyvumo veikla.

Kasdieninio Gyvenimo Funkcijų, Šis laikrodis suteikia naują lygį patogumui remiant pranešimus, SMS žinutes, el. Pašto, Kalendoriaus ir kitų socialinės žiniasklaidos programas.Taip pat galite naudoti kitų funkcijų, pavyzdžiui, Oras, Žadintuvas, Laikmatis, Chronometras, Žibintuvėlį ir Rasti Mano Telefoną.

Revoliucinis Sprendimas Galios HUAWEI ŽIŪRĖTI GT serija yra visada tyrinėti ribas smart watch baterija.Su "HUAWEI" save išsivysčiusioms nešiojami chip Kirin A1, dual-chip dizainas ir pažangios energijos taupymo technologija, ji tarnauja jums, dieną ir naktį iki 2 savaičių.

Tikslios Padėties nustatymo Sistema, palaikanti GPS ir GLONASS palydovinės padėties nustatymo sistemos, HUAWEI ŽIŪRĖTI GT 2 suteikia jums tikslią ir greičiau padėties nustatymo paslaugas.Po žygis arba užbaigti maratoną, jums tiksliai žinoti, kur esate ir savo pažangą dėl takas.Realaus laiko Stebėsenos Heartrate

"HUAWEI" TruSeen™ dabar yra patobulinta versija 3.5 suteikti daugiau efektyvių ir tiksli realiuoju laiku, asmens matuoti savo širdies ritmą.Kartu su pažangios PG širdies ritmo algoritmas, jis stebi jūsų širdies ritmas per visą dieną, net ir tada, kai miega.

Plaukimo Širdies ritmo Monitoringo Dėka atsparus vandeniui 5ATM funkcijos, HUAWEI ŽIŪRĖTI GT 2 galite stebėti savo širdies ritmą, kol jūs esate swimming2 taip pat SWOLF, atstumą, sudegintas kalorijas ir greitį * širdies ritmo metu maudytis gali skirtis priklausomai nuo daugelio veiksnių, tokių kaip vandens srauto ir plaukimo insultas.Išmatuoti duomenys yra nuoroda tik.

"HUAWEI" ŽIŪRĖTI GT 2


  • GPS: Taip
  • Galinio Vaizdo Kamera: NĖRA
  • Kalbos: lietuvių
  • Sistema: NĖRA
  • SIM Kortelės Prieinamos: No
  • Suderinamumas: Viskas Suderinama
  • ROM: 16GB
  • Baterijos talpa: 220-300mAh
  • Atsparus Vandeniui Klasė: Gyvenimo Vandeniui
  • Mechanizmas: No
  • Funkcija: Širdies Ritmo Tracker
  • Tinklo Režimas: NĖRA
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Dėl Riešo
  • Prekės Pavadinimas: "Huawei"
  • Kelis Ratukus: Taip
  • RAM: >2GB
  • Grupė Nuimamas: Taip


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai