300 Vnt./Roll Daugkartinio Naudojimo Vandeniui Lentos Virtuvės Etiketės, Lipdukai Lentos Rašyti Jar Butelį Namuose, Rašyti Juodosios Žymės


Žymos: lentos etiketės, virtuvės butelių etiketės, derliaus virtuvės etiketės, lentos etiketės, virtuvės etikečių ženklinimas, etiketės, jar, virtuvės etiketė, lipdukas, kreida etiketės, jar etiketės, virtuvės etiketės.

€3.76 €5.60
  • Yra sandėlyje
  • w138538


Produkto Aprašymas:

1.Atsparus vandeniui valdybos etiketės yra pagaminti iš aukštos kokybės, tvirtos vinilo medžiagos.Rašalo galima džiovinti greitai.Į matinė tekstūra-su sąlyga, švarus, šaldytuvas, tinkamas ir patvarūs klijai.

2.Tik 3 Žingsniai-Rašyti, nulupkite ir klijuoti.Lackboard etiketės yra lengva valyti moistening ir nuvalyti rankšluosčiu!Po ženklinimo etikečių su kreida žymeklis, jums gali sunaikinti saugojimo lipdukas su drėgnu skudurėliu ir pakartotinio naudojimo lipnių etikečių.

3.Jūs galite sumažinti vandeniui etikečių į formą, jūs norite, turėti daugiau galimybių, ir duoti žaisti visą savo vaizduotę ir kūrybiškumą.Custom asmeninį lipdukas ženklai yra būtina turėti papuošti visi ypatingomis progomis, pavyzdžiui, Kalėdų, gimtadienio, kokteilių vakarėlį, vestuves

4.Pakuotėje 300 vandeniui lipdukas išsaugoti mason indai, vaisių drebučiai (želė), prieskoniai, marmeladas, žolės, saldainių, sausainių buteliai, dėžės, spintos, scrapbooking, katalogai, vestuvių papuošalai, didysis meno ir amatų veiklos vaikams ir dar daugiau.

Techniniai duomenys:

Spalva :Juoda

Svoris: 120g

Dydis: 60 * 40mm/2.36 * 1.57 į

Kiekis: 300 vienetų

Medžiaga: Office ženklai yra pagaminti iš vinilo plastiko, aukštos kokybės matinė apdaila.

Pakuotės Turinys:

300 x Didelės Lentos Lipdukas Roll

Pastaba:

(1) Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvos, bet dėl įvairių aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti.

(2) duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, ir gali būti, kai nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.


  • Temos: Simbolių
  • Specifikacija: Multi-piece Package
  • Medžiaga: Vinilo plastiko
  • Stilius: Kietas


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai