2 Vnt Laivybos Virvės Tualetinio Popieriaus Laikiklį Derliaus Sieniniai Rankšluosčių Džiovykla Vandenyno Paplūdimys Vonios Kambarys Namo Apdaila


Žymos: mrosaa tualetinio popieriaus laikiklis, vertikalus tualetinio popieriaus laikiklį bambuko, savininkas virtuvės knyga, paplūdimys tapetai, tualetas papir turėtojas, laikiklis popieriaus tualetas, plotas kilimas balta, laivybos rankšluostį bėgių, wc unitazo, audinio, stovas prie sienos.

€10.10 €13.29
  • Yra sandėlyje
  • w138756


2 Vnt Laivybos Virvės Tualetinio Popieriaus Laikiklį Derliaus Sieniniai Rankšluosčių Džiovykla Vandenyno Paplūdimys Vonios Kambarys Namo Apdaila

[Klasikinio Stiliaus]--- Paprastas ir elegantiškas dizainas, rankų darbo, su šiuo nuostabiu tualetinio popieriaus laikiklį, funkciškai jūsų vonios kambario erdvę.

[Lengva Įdiegti]--- Šis elementas gali būti montuojamas tiesiogiai prie sienos, naudojant komplekte varžtai (nudažyti, kad atitiktų paviršius).

[Derliaus Medžiaga]--- tualetinio popieriaus laikiklis yra pagamintas iš natūralaus džiuto virvę ir sidabro nerūdijančio plieno laikiklis.Storis virvė yra 0.8 cm.Bendras ilgis džiuto virvę ir metalo kabliukas yra 50 cm.

[Atsparios]--- tvirtos struktūros, lynai rėmas yra lankstus.Ji leidžia lengvai naudoti ir tualetinio popieriaus ritinėlis bus ne patrinti su virve.Prašome atkreipti dėmesį, jog lynas ar virvė yra lanksti ir jis keičia savo formą priklausomai nuo svorio popieriaus ritinėlis ar rankšluosčiu.

[Daugiafunkcinis]--- Tai patvarus daugiafunkcinis savininkas taip pat gali būti naudojamos pakabinamos virtuvės rankšluosčių ar indų šluostes.Į džiuto virvės laikiklis yra puikus jūros vonios kambariai, svirnas tualetai, pakrančių stiliaus kambariai, paplūdimio vilos ir bet atostogų namų virtuvėje.

Spalva: ruda + juoda

Medžiagos: kanapių virvė + nerūdijančio plieno

Dydis: 50 x 2cm

Pakuotės Turinys:

2 x kanapių virvė popierinių rankšluosčių laikikliai (su Montavimo Priedai)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.


  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Modelio Numeris: kanapių virvė popierinių rankšluosčių laikikliai
  • Medžiaga: Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai