Profesionalaus Siuvėjo Žirklės Nerūdijančio Plieno Šlyties Pinking Žirkliniai Siuvimo, Siuvimo Siuvėjo žirklės Siuvimo Reikmenys


Žymos: karalius suzuki vitara priedai, mazda cx5 accessary, barkcloth, kačių reikmenys scool, dviračių priedai bendrieji, skoda kodiaq aksesuarų rinkinys, didelis motociklas priedai, automobilio pritaikymas priedai, acousitc gitara priedai, anime intymi priedai.

€6.49 €10.81
  • Yra sandėlyje
  • w138800


【Meterial 】: ABS rankena & Nerūdijančio plieno

【ERGONOMIŠKAS】- Mūsų siuvimo pinking žirklės su ergonomiška ir minkšta rankena rankenos lengva kontroliuojamos pjovimo, labai tinka suaugusiems ir vaikams naudoti!Pjovimo kampų audiniu ir apvalus dizainas dar niekada nebuvo taip paprasta.

【DYDIS】- 9.2" / 23.5 cm pinking žirklės yra aštrus ir funkcija, nerūdijančio plieno, itin aštrūs peiliai, kuris daro jį labai už bet kokį projektą, ar dizainas.

【AŠTRIŲ】- pailgų ašmenys leidžia jums pakelti medžiaga tiksliau supjaustyti ir gauti geriausią zigzago formos.Šio kirpimo žirklės yra aštrių pabaigoje.

【DAUGIAFUNKCINĖ】- Sumažinti popieriaus, audinio, odos, medvilnė, flanelė, džinsinį audinį, rankdarbiai.Tai labai paprasta.Žirklės audinio ir siuvimo.Profesionaliam ir buitiniam naudojimui.Jis siūlo patvarus pažangiausius, kad sumažinus iki galo.

Funkcija

ERGONOMIŠKAS DIZAINAS, ŽIRKLĖS: Ergonomiškas dizainas, kurios padeda pjovimo audinys lengvai.

ŽIRKLĖS DYDIS: siuvimo žirkles priemonė: 26.6 cm/ 10.47 cm ;24.2 cm/ 9.52 cm ;20.3 cm/ 7.99 cm

ŽIRKLĖS MATERAL: premium nerūdijančio plieno peiliukai su variu dengto rankena,rustless ir patvarus naudoti

SULENKTA RANKENA DIZAINO ŽIRKLĖS: Sulenkta rankena turi audinys,plokščios, gali suteikti patogus,sklandžiai peržengia bet kokio lygaus paviršiaus

UNIVERSALIOS ŽIRKLĖS: siuvimo žirklės yra prefektas pjovimo audinio, kilimų,audinių struktūrą,suknelės, siuvimas, siuvimo ir žaliavos

Specifikacijos

Medžiaga:Nerūdijantis Plienas

Spalva:aukso, sidabro,rožinė Aukso,Antikvariniai Žalvaris

Kiekis:1pcs

Patarimai: Pls imtis gerą rūpintis savimi, kai jūs jį naudoti.

Paketas apima

1 x Žirklių

Skelbimas:

1.Prašome leisti 1cm paklaida dėl rankinis matavimas.Pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Spalva gali būti kitokia, kaip skirtumas ekranas, pls suprasti.


  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Kilmės: KN(Kilmės)


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai