Cinko Lydinys Smilkalų Lazdelės Laikiklis Dragon Modelis Censer Plokštės, Miegamojo Šventykla Biuro Apdailos Reikmenys


Žymos: dragon "keychain", dragon marškinėliai, dragon lego, dragon necklac, dragon žaislas, dragon toothless, dekoro drakonas, dragon figur, medžiaga drakonas, dragon modelis.

€3.48 €4.09
  • Yra sandėlyje
  • w138812


Savybės: Pagaminta iš cinko lydinio, medžiagos, atsparumas korozijai, tvirtas ir patvarus.Išvaizda su bronzos spalvos galvanizavimo ir dragon modelio dizainas imituoja antikos stilius, suteikiant jums savotiškas jausmas sugrįžti į senovės Kinijoje, patrauklus.Į keičiamajame smilkalų dangos laikiklį su 5 skyles 3 skirtingo skersmens turėti smilkalų arba kūgio lazdos.Degančių smilkalų jums gali suteikti daug naudos, pavyzdžiui, pagalba-miega, gaivus oras, ramina nervus, Sutelkiant dėmesį, mažinant nuovargį ir pan.Taip pat gera apdailos jūsų kambarį, šventyklos, biuro, viešbučių, arbatos, jogos studija ir daugiau.

Specifikacija:

Būklė: 100% visiškai Naujas ir Aukštos Kokybės

Medžiagos: Cinko Lydinys

Spalva: Raudona Bronza, Bronzos(Pasirinktinai)

Visą Dydis(Dia x H): Approx. 10 x 1 cm / 3.93 x 0.39 colių

Smilkalai Dangos Skylės Diametras: Apytiksl. 3.5 mm / 0.14 colių(Centro hole), 2,5 mm / 0.09 colių(Du dideli pusių skyles) , 1,8 mm / 0.07 colių(Dvi mažas dvipusis skyles)

Svoris: Apytiksl. 115 g

Pakavimo Sąrašas:

1 x Smilkalų Plokštelė su 5 Skylutėmis Smilkalų Dangos

Pastaba:

Mūsų produktas yra imitacija antikvariniai bronzos, bet ne antikvariniai, o mes jums gali suprasti jį.Ačiū!Prašome leisti šiek tiek spalvos nuokrypis dėl skirtingų monitorių, ir nedidelis dydis netikslumą sukelia rankinis matavimas.

Mokėjimo

(1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

(2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

(3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimas

Paprastai, jūsų prekės būtų vežamos iš 1-5 darbo dienas po užsakymo ir mokėjimas patvirtino, ir logistikos informacija bus atnaujinta per savaitę.Tačiau, kartais, sklypas gali būti atidėtas, kai kurie veiksniai, pvz., transportas, atostogų, ir nuotolinio valdymo srityje.Tokiu atveju, aš jums gali užtrukti daugiau kantrybės laukti, siuntinių, arba susisiekti su mumis tiesiogiai.Ačiū už jūsų supratimą iš anksto.

Pastaba :Tai zip kodas, priklauso nuotolinio srityje,mes negalime išsiųsti siuntinį.Prieš pateikdami užsakymą,įsitikinkite, kad jūsų nėra šiose lentelė

Paslauga

Mes išlaikyti aukštus kompetencijos, 5 Žvaigždučių, ir siekti, kad 100% klientų pasitenkinimo.Atsiliepimai yra labai svarbu mums, mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neigiamų atsiliepimų, ar pradėti ginčo, kad galėtume tinkamai išspręsti jūsų problemą.


  • Gamyba: Žvakė Aromaterapija Krosnis
  • Kištuko Tipas: Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Kita
  • Naudoti: Kvapas Pašalinti/Sausinimas
  • Klasifikacija: Smilkalai Bazės
  • Modelio Numeris: smilkalai plokštė
  • Kosmetikos Funkcija: Assuaging ir Ramina
  • Prekės Pavadinimas: TOPINCN
  • Tipas: Smilkalų Degiklis
  • Taikymo Sritis: Gyvenamasis Kambarys


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai