256/416pcs RGB LED Smart Ciklo Bike Bicycle Light Spalvinga Varantys Kalbėjo Šviesos Programuojamas "PASIDARYK pats" Šviesos Lempos Modelis bicicleta


Žymos: dviračių indukcijos, Smart Varantys, atgal dviračiu led, didelis dviračių žibintai, mažųjų dviračių šalmas led šviesos, bicycl, dviračių led juostos, bicycl lempos, dviračio šalmas lempos, dviračio šviesos.

€46.48 €68.36
  • Yra sandėlyje
  • w138944


256/416pcs RGB Led Ciklo Dviratį Dviračiu Smart Šviesos Spalvinga Varantys Kalbėjo Šviesos Programuojamas "PASIDARYK pats" Šviesos Lempos Modelis

Šio dviračio rato šviesos stebėjimo sistema yra pažangi įranga, specialiai sukurta dviratininkų, kuri yra įdiegta į dviračių stebulės lengvai ir gali rodyti bet įsivaizduoti vaizdus, paveikslėlius, Gif, nemirksi žodžius, dviratininkai gali išreikšti savo asmenybę ir kūrybiškumą gana nuobodu žirgais.Ji puikiai veikia ant 26" dviračiai ar aukščiau, nes jos apima keturių lengvųjų ginklų, kurie suteiks jums pakankamai visual esančių laiko mėgautis savo kūrybiškumą.Programuojamas dviračių šviesa, kuri paverčia jūsų dviratį varantys į spalvingą ekraną.Įdomus šis produktas!

Savybės:

PAVEIKSLĖLIŲ,SIMBOLIŲ EKRANAS: Editor savo įsivaizduoti vaizdą, Gif, arba "PASIDARYK pats" savo teksto, grafiti ir nemirksi žodžiai apie išskirtinę programinę įrangą, kuri yra sukonfigūruotas SD kortelę sąlyga.Palaikomos JPG, BMP, GIF, JPEG ir kt..

DIDELĖ REZOLIUCIJA RGB SPALVOS EKRANO: Visiškai spalvotas 2000cd/m2 didelio ryškumo ekranas yra labai lengva pamatyti, ant kelio naktį, ar net dieną.Tai yra puiki šviesos dekoracija jūsų mylimasis dviračiai, dėl savo spalvos, išsamumo ir Aukštos rezoliucijos geriausių mano patirtis.

NEPERŠLAMPAMA DIZAINAS: IP66 atsparus Vandeniui dizainas su aiškios ir kryptingos vandeniui korpusas LED žibintai, nereikia nerimauti lietingą dienų " jojimo ir padarytos žalos normalus dviračių skalbimo.

ILGAS IŠTVERMĖS GALIA: Įrengtas trijų baterija atvejų, kad apimti tris 18650 baterijas vienu labiausiai.Jūs galite laisvai pasirinkti energijos sistemą su 1, 2 arba 3 baterijos(neįtraukta).Jo galia, ištvermė, iki maždaug 8h su 4000mAh elektros energijos pajėgumų, kai maitinamas 2 vnt 18650 baterijas.

TAIKOMA: Dviračius, kurių ratų skersmuo 26 cm ir virš (už stebulės skersmuo turi būti didesnis nei 10 mm,mažesnis kaip 65 mm.) lengva instaliacija nereikia papildomų įrankių.

Techniniai duomenys:

Modelis: 1-801 / 2-801Pro (Pasirinktinai)

Medžiaga: ABS

LED kiekis: 256 itin šviesus 5050 Led / 416 itin šviesus 3528 Led

LED šviesos spalva: Visą spalvų

LED tarnavimo laikas: 30000h

Geriausi greitis reikalavimas: 8KM/H

Maitinimo įtampa: 1, 2, arba 3 18650 baterijos (neįtraukta)

Baterijos talpa: 4000mAh

Baterijos darbo laikas: 8h / 6h

Apmokėjimo būdas: 5V USB kabeliu

Vandeniui lygis: IP66

Pakuotės dydis: 26 * 15.5 * 7.5 cm / 10.2 * 6.1 * 3.0 į

Pakuotės svoris: 521g / 18.4 oz

Paketų Sąrašo:

1 * Šviesos Priimančiosios

1 * Įkrovimo Kabelis

1 * Kortelių Skaitytuvas

1 * 128MB SD Kortelė (Konfigūruojamas)

1 * Nustatyti Kaspinu

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.ylakiuglobosnamai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.


  • Montavimo Rodymas: Rato Stipinai
  • Prekės Pavadinimas: LIXADA
  • Sertifikavimo: BMK
  • Maitinimo Šaltinis: Baterija
  • Modelio Numeris: "PASIDARYK pats" Dviračio Šviesos


Generalperegrin
2020-10-25
5/5
Very Nice

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai