Valios Vienos Eilės 20" Slim LED Šviesos Juosta 90W 120W 150W 180W Vietoje Rūko Žibintus, Barra Led Darbo Bekelės Vairavimo Sunkvežimių 12V 24V


Žymos: led juostos, lempa led, led juosta slim 43, drugelis nosies, spote led 12v, led pabaigos baras, 12v vietoje, LHD, baras led offroad, 12v led juosta.

€28.79 €31.99
  • Yra sandėlyje
  • w139369


Atsparus vandeniui Lygis: IP67 Pagrindo Spalva: Juoda Spalvos Temperatūra: 6000-6500K Vaiskiai Balta Darbinė temperatūra: -40~85 Medžiagos: aliuminio profilis, plieno laikiklis Lęšių medžiaga: Toughed PC stiklo Pluošto Tipas: Vietoje Potvynių Combo Pluošto Gyvenimo Trukmę: 30000hours Produkto Detalę: 20 colių 90W Vietoje Šviesos (18pcs * 5w didelio intensyvumo LED Lustai) 26 colių 120W Vietoje Šviesos (24pcs * 5w didelio intensyvumo LED Lustai) 32 colių 150W Vietoje Šviesos (30pcs * 5w didelio intensyvumo LED Lustai) 38 colių 180W Vietoje Šviesos (36pcs * 5w didelio intensyvumo LED Lustai) 44 colių 210W Vietoje Šviesos (42pcs * 5w didelio intensyvumo LED Lustai) 50 colių 240W Vietoje Šviesos (48pcs * 5w didelio intensyvumo LED Lustai) Programos: 1. Kelių Transporto priemonių: Automobilių, sunkvežimių, autobusų ir kt. 2. Off-Road transporto priemonėms: 4WD,VISUREIGIS, UTV, ATV, traktorius, priekaba ir pan. 3. Pramoninės transporto priemonės: Ekskavatorius, buldozeris, kelių ritinio, buldozeris, treedozer, kranas, fork lifto, kasybos sunkvežimių ir kt. 4. Kitų transporto priemonių ir įrangos: Gaisrinės, policijos automobilis, gelbėjimo priemonės, ryšių, transporto priemonės, karines transporto priemonių, traukinių, jūrų,laivas, valtis, bakas, žemės ūkio, transporto priemonės ir kt.Specifikacija: Prekės Pavadinimas: Modernizuotos Tiesiai vienoje Eilėje Offroad led šviesos juosta darbinė Įtampa: 9-32V DC (Tinka 12V-24V Transporto priemonėms), laidynas yra tik 12V, 10ft 40A DC 12V Vieną švino vienas žibintas.Pranešimas: Liumenų Ir Galia Yra Teorinės Vertės, Jei Naudoti Įrangą, matuoti, Gal Mažiau Nei Šios Vertybės

DUK

1. Ką turėčiau daryti, jei šviesa gavau yra ne darbo ar su defektais?

Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų, prašome neatidaryti šio ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą.

2. Kaip ilgai pristatymo laikas?

Užsakymas bus išsiųstas per 2 dienas, bet sekimo numerį, ir informacija bus atnaujinta vėliau.

Mes atsiųsime su kitą pristatymo būdas pagal jūsų adresą.Pristatymo laikas kaip belows (Įprastu laiku)

DHL, 4-6 dienas."Fedex", 7-9 dienas.UPS, 8-10 dienų.EMS, 15-20 dienų.

Prie kitų šalių, kurios yra sunku atlikti muitinės formalumus, pavyzdžiui, Argentiną, Braziliją ir t. t. nėra stabilus.

3. Aš galiu, kad kitų šviesos raštas (nr. įsigyti jūsų parduotuvėje)?

Taip, mes jau gamykloje.Pasakykite mums savo reikalavimo, mes stengiamės tai padaryti.

4. Garantinis ir po-paslaugos (Produkto Gedimo)

Garantija 2 metai.

Jei įdiegėte produktą pagal instrukcijas, ir panaudoti ją tam tikslui, kaip ji buvo sukurta, ir tai nepavyko per sutartą laikotarpį, tada jums verta pakeisti arba iš dalies mokėjimo grąžinimo.

Bet mums reikia kuo daugiau informacijos, kaip jūs galite tiekimo (įskaitant nuotraukas ar vaizdo įrašus, jei įmanoma), kad mums atsiliepimus apie priežastis, dėl nesugebėjimo užtikrinti, mes imtis, kad į mūsų gamybos procesą ateityje.Mes pasižadame dirbti sunkiai jūsų vardu, siekiant užtikrinti, kad pakeitimas gali būti siunčiami jums artimiausiu metu.

Siuntos ir Muitų klausimais

Kaina nėra įskaitant muitų mokesčiai.

Bet mes visada rašyti mažesnę sumą, siekiant išvengti muitinės mokesčių, tačiau kai kurios šalys turi labai griežtą muitų politika.

Tada jūs vis dar reikia mokėti mokesčius.Prašome suprasti.

Atsiliepimai

Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas klientas ir malonią su mumis.

Jei esate patenkintas pirkti ir mūsų visų paslaugų, prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimus, ir mes bus daryti tą patį už jus.

Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti jokiu būdu, prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, kad problemų ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.

Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, prieš ir po pirkimo, mes įsipareigojame savo 100% klientų pasitenkinimo.


  • Laipsnis: 30
  • Pozicija: Pusės
  • Ilgis: 20" 26" 32" 38" 44" 50"
  • Spalvos Temperatūra: 6000K
  • Galia: 90W 120W 150W 180W 210W 240W
  • Prekės Pavadinimas: Ištvermė
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Formos: Tiesiai
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
  • Patekimo Apsaugos: IP67
  • darbinė temperatūra: -45~+80
  • Spindulio Kampas: Vietoje
  • Eilučių: Vienos Eilės
  • Tipas: Šviesos Juosta


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai