Nemokamas pristatymas išdirbtos stručių modelis 18mm/20mm/22mm/24mm aukštos kokybės retro universalus vyrų ir moterų rankų darbo dirželis 2018 naujas


Žymos: boa strutis, stručio plunksna, odos watchband, watchband moterims, bumvor nato dirželis, kabelio pilka, 21mm gumos dirželis, vyrai dirželis žiūrėti, onthelevel, onthelevel dirželis žiūrėti.

€8.52 €10.66
  • Yra sandėlyje
  • w14047


Nemokamas pristatymas išdirbtos stručių modelis 18mm/20mm/22mm/24mm aukštos kokybės retro universalus vyrų ir moterų rankų darbo dirželis 2018 naujos Prekės aprašymas Gamintojas : Onthelevel Band plotis: 18mm(juostos plotis) x 16mm(sagtis pabaigos)

20mm(juostos plotis) x 18mm(sagtis pabaigos)

22mm(juostos plotis) x 20mm(sagtis pabaigos) Juostos spalva: Ruda Bendras Ilgis: Ilgi dalis apie 120mm+trumpas dalis apie 75mm(be sagties) Band Medžiaga:Hiht visus kokybės natūralios odos Sagtis Medžiaga: 316L kieto nerūdijančio stee Pakuotė: 1pcs žiūrėti juostų ,4pcs pavasario barai ir mažas įrankis

Rinkinį sudaro: • 1 x Žiūrėti juosta • 2 x Pavasario barai ir mažas įrankis, PASTABA: 1.Esame profesionalus gamintojas laikrodžių dirželiai, puikios kokybės ir už prieinamą kainą, prašome pasirinkti mūsų, būkite tikri, apsipirkti. 2. Mūsų gaminiai yra paimti natūra, tikrą vaizdą, nereikia atlikti jokių pakeitimų. 3. Mes pasirinkti platformą, rekomenduojama logistikos, efektyvus, greitas ir saugus, yra logistikos stebėjimo informaciją. 4. išvengti nuostolių dėl prekių, kaip jūs prarasite, prašome patikrinti savo pristatymo adresą ir turi būti tiesa ir konkrečių 5.mes norėtume sukurti ilgalaikius verslo santykius su jumis, ir labai dėkingi, kad jūs galite susisiekti su mumis dėl daugiau compititive kainą.Pristatymas:

1、Kinija Po Eilinio Nedidelis Paketas Plius: (apie 30-45 dienų)

2、Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu: Už mažai,su sekimo infromation ir 25-35 dienų laukimo laiką.

3、Jei jums reikia skubiai, pls nedvejodami susisiekite su manimi, prieš jums pasirinkti, DHL, ar AVS.

Būti aišku, prieš jums padaryti jūsų pasirinkimas ir Sveiki atvykę į mano parduotuvę vėl.

DUK:

1、Kaip apie didmeninės ir lašas laivybos?

Didmeninė ir dropshiping abu yra laukiami.

Jei vietoje urmu užsakymus, daugiau, nuolaida, po susisiekite su manimi.

Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientui tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

2、Kur yra mano produktas dabar?

Prašome nedvejoti ir susisiekti su mumis apie savo sekimo informaciją, kartais tai trunka ilgiau laiko, daugiau nei jūs tikėjotės, nes tai tarptautinis verslas, mums reikia daugiau laiko, aišku, pagal Užsakymą.Dėkojame už jūsų prašome suprasti, iš anksto!

Mes pristatyti savo produktą iš 1-5 darbo dienas šiuo metu jūs baigti mokėjimo

3、Kaip gauti daugiau nuolaidų?

Mes turime skirtingų veiklą per mėnesį.Jūs galite patekti į mano parduotuvę sužinoti daugiau informacijos ir gauti savo išskirtinių kuponų.Spustelėkite nuorodą žemiau, norėdami gauti daugiau nuolaida:

https://onthelevel.www.ylakiuglobosnamai.lt/store/4234024?spm=5261.seller_index.0.0.57d23e5fcq76ap

Komentaras: vieną Kartą pateikimo tvarka, užpildyti per pusė valandos, taip, kad mes galėtume išsiųsti jums pirmą kartą.


  • Juostos Ilgis: 22cm
  • Grupė Medžiagos Tipas: Oda
  • Elemento Tipas: Watchbands
  • Prekės Pavadinimas: onthelevel
  • Modelio Numeris: KZTN02
  • Užsegimas Tipas: Nerūdijančio Plieno
  • sąlyga: Naujoji be žymės


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai