Gopro Hero Veiksmo Sporto Fotoaparato 360 Laipsnių Panoraminio vaizdo kameros pakabos Mount Laikiklis 1/4 Bazę DJI Mavic2 Pro/Zoom


Žymos: Variklis DJI TELLO, mavic2, dji kibirkštis gps, masalas drone, drone gopro, mavic mini apsaugoti, mavic2 zoom, oro 2 mavic, 2 mavic, deon.

€7.70 €8.20
  • Yra sandėlyje
  • w141645


Gopro Hero Veiksmo Sporto Fotoaparato 360 Laipsnių Panoraminio vaizdo kameros pakabos Mount Laikiklis 1/4 Bazę DJI Mavic2 Pro/Zoom

Savybės: Šis Mavic2 panoraminio vaizdo kameros laikiklis palaiko įvairius montavimo galimybių, arba viršutinių ar apatinių, kišeninis kilimo ir tūpimo. 3D atspausdintas plastiko, dovana, varžtai, veržlės, įrankiai, su amortizatorius kamuolys.Dvi-bendras dizainas ne tik padaro jį lengva nešiotis, bet taip pat sureguliuoja fotoaparato padėtį.Tai pilono atramos visą panoraminės kameros su trikoju 1/4 varžto skylę ir judančią kamerą.Vaizdo padėties nustatymo sistema pagal šį laikiklis yra neteisingas, ir pradedantiesiems turėtų būti išjungtas, kai GPS signalas geras.Būtina imtis išjungti ir nusileisti į rankas.Jums reikia išjungti [Lašas Apsaugos] funkcija DJI GO2. Pozicija: Spustelėkite trys kampai - Suvokimo Settings - Advanced Settings - Iškrovimo Apsaugą, - Svoris:apie 60g - Palaikomi modeliai: DJI Mavic2 Pro/Zoom Pakavimo sąrašas: 1*Panoraminės Kameros Laikiklis Laikiklis

Pastaba: įdiegti šią 360 laipsnių kameros stovo reikia rankinių pakilimo ir rankinio iškrovimo。

Pristatymas:

Visi daiktai bus išsiųsti per 1~3 darbo dienas po apmokėjimo.Visi daiktai bus vežamos su sekimo numeriu.

Susisiekite su mumis:

Mes visada siekiame teikti geriausias paslaugas ir patikimus produktus už kiekvienam Klientui.Mes vertiname jūsų teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių reitingą komentarus!Mūsų sistema pateiks palikti atsiliepimą jūs automatiškai po to, kai gausime jūsų teigiamus atsiliepimus.

Mes žinome, kad kartais, kai kad problemų kyla, ji gali būti labai varginantis, mes su jumis kiekviename šio kelio žingsnyje, kad jūsų patirtis daugiau malonus.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl sprendimo, jei turite kokių nors klausimų.

Prašome don ' t open atveju arba pateikti mums Neutralus ar Neigiamas grįžtamasis ryšys tiesiogiai (įskaitant žemų reitingų, atsiliepimai), tiesiogiai.Mūsų darbo diena, nuo pirmadienio iki šeštadienio, mes padėsime jums visais įmanomais ir stengiamės atsakyti į visus laiškus per 24 valandas.

Garantija Ir Grąžinimas:

1.Jei esate nepatenkintas, jūs galite grąžinti prekę originalioje sąlygos (Naujos, Niekada nesinaudojo), tada mes suteikiame jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Prašome turėti omenyje, kad siuntimo išlaidos nėra kompensuojamos ir galimus pasikeitimus bus patirti papildomas pašto mokestis, kuris priklauso pirkėjui.

2.Jei prekė atvyksta į jūsų duris su akivaizdžiais žalą, susisiekite su mumis ir imtis nuotrauka, mes pakeisti žalą punktą.

3.Jei galite nustatyti, kad produktas yra su trūkumais prieš naudojant jį, mes galime ją priimti atgal keitimo ar grąžinimo.tačiau, jūs turite susisiekti su mumis pirma.


  • Prekės Pavadinimas: GDD2018
  • Modelio Numeris: pakabų Laikiklis
  • Suderinama Drone Prekės: DJI
  • Pakuotė: Taip
  • Suderinama Drone Modelis: DJI Mavic2 Pro/Zoom


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai