Burnos Opa Relief Gelio Natūralių Žolelių Žodžiu Antibakterinis Kremas Greitai Atleidimas nuo didelio Skausmo & Dirginimas per 2 minutes


Žymos: ffpp2 kn95, servo lazdele, kaklaraištis, kremas karpų, antgalis mag kūdikių, ekrano ds 5, kremas hemorrhoid, hemorrhoid, opa, žolinių hemorrhoid grietinėlės, naftos skorpionas.

€3.31 €4.72
  • Yra sandėlyje
  • w141948


Burnos Opos dažniausiai atsiranda dėl gabalai ar sužalojimų, burnos vidų.Tai mažina ir sužalojimų sukelia stiprų skausmą ir pateikti sunkumus, kartu valgyti, gerti, ir net kalbėti.

Burnos Opa Relief Gelis suteikia greitą palengvėjimą nuo didelio skausmo & dirginimą , kurį sukelia burnos opos, per 2 minutes .Ji taip pat teikia pagalbą nuo skausmo ir patinimas, opos ir turi antibakterinių konservantas per daug.

SAVYBĖS: užtikrina greitą ir efektyvią paramą iš opa opa skausmas filmo formavimo gelis, kuris apsaugo ir skydai opos burnos vidų valandas Patentuota formulė yra du galingi skausmas relievers natūralus ingredientas , pavyzdžiui, Saldymedis, Sausmedis, Chrizantemų, ir Mėtos.

VEIKSMINGAS: Burnos Opos, dantų Protezų Dirginimas Šalto Opos, Brendimo Skausmas

NAUDOJIMAS: Nusiplaukite rankas tinkamai prieš naudojimą ir išdžiovinkite.Įdėti reikiamą kiekį Burnos Opa Relief Gelio ant piršto.Švelniai taikyti ją tiesiai į paveiktą vietą ir aplink jį.Naudoti iki 3-4 kartus per parą ilgalaikio skausmo.

SPECIFIKACIJOS: Talpa: 20g

Komplektą SUDARO: x 1pc, Burnos Opa Relief Gelis


  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Prašymas: Kita
  • Modelio Numeris: GT-575
  • Kilmės: KN(Kilmės)


Askotech
2020-11-22
1/5
I don't received the parcel, I applied for refund,
Salalnophi
2020-12-28
2/5
Do not recommend

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai