Perpetuum Stalas Skulptūra Žaislas - Kinetinio Meno Galaxy Planetos Pusiausvyrą Mobile - netic administraciją, Namų Dekoro, Pratybos T


Žymos: sienos stalo dekoras, namų biuro reikmenys mielas, įtaisą kambarys, sculptur, mini biuras žaislas, vykdomosios perpetuum, offic lentelė, amžiną žaislas, supasi stick kinetinė, dekoro elnias.

€7.26 €12.52
  • Yra sandėlyje
  • w143184


SUŽINOKITE, MOKSLO IR ŠVIESTI SAU IR SAVO VAIKAMS, TUO PAČIU METU su šiuo kinetinė skulptūra perpetuum žaislas, kuris veikia principai magnetizmo, kad amžinai virpėti bet vykdomosios stalo ar lentelės viršuje namuose ar biure.Naudoja neigiamas poliškumas eiti apie ir apie.

Puikus namų dekoro biuro stalas skulptūra.Šis balansas mobiliojo kinetinė galaxy judesio žaislas yra puikus, kad naudoti bet kurioje namų ar biuro stalo ar lentelės viršuje, kaip dekoratyvinis showpiece, arba, kaip smagus biuro stalas žaislas.

puikiai tinka naudoti kaip astress paramos žaislas.Žiūrėti galaxy eiti pusių atsipalaiduoti ir gauti atleidimą nuo kasdienio gyvenimo įtampos ir rūpesčių.Elektroninis magnetinis begalinis judesio žaislas su savo verpimo ir virpesių, supasi pirmyn ir atgal, judesiai bus stebinti jus ir tuo pačiu metu suteikti atsipalaiduoti nuo per stresą kartus.

ALTERNATYVA FIDGET ŽAISLAI PADĖS AUTIZMAS, ADHD, PRIDĖTI puikiai tinka suaugusiems, vaikams ir vaikams padėti su autizmas, aDHD, pridėti.

DARO PUIKI DOVANA VISOMS PROGOMS

dydis: 22.5x14.5x24.5cm.Su baterijomis, naudojimo būdai 4 "AA" dydžio baterijos (neįtraukta), ir gali būti lengvai sumontuoti.Magnetinio kinetinė skulptūra kietas desk top žaislas yra puikus žaislas vyrams, moterims, vaikams, senjorams, mergaičių, berniukai, ir visi, įskaitant šeimos ir draugų.

spalva: Juoda + sidabrinė

Medžiaga: Nerūdijantis plienas + plastikas

Pakuotės Turinys:

1pcs * Nuolatinis priemonė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.


  • Temos: Architektūra
  • Stilius: Modernus
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Mediena
  • Yra Protingas Prietaisas: No


Rhoden69
2020-12-14
2/5
Packing all ravine
Nikolai 76rus
2020-12-31
5/5
Beautiful but not for bedroom. Makes noise
Www Urina
2021-01-19
5/5
It works great

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai