Kalėdų Placemat Ne Slydimo Atsparus Karščiui Pledas Lentelė Kilimėlis Darbastalio Apdaila Placemat


Žymos: placemat turas, padengti tabl, placemat, taurės kilimėlis, multi modelis, miestelyje užsakymą, atskirų židinio, pledas embroided sijonas, pledas sofa, modren stalo užtiesalai.

€3.31 €3.81
  • Yra sandėlyje
  • w143290


Kulka Taškų:

1、Aukštos kokybės Medvilnės Audinys: Į placemat yra pagamintas iš aukštos kokybės medvilnės audinio, kuris yra storas, tvirtas ir apsaugo stalą nuo įbrėžimų.

2、Gražus ir Stilingas: Į placemat puikiai papildo jūsų pietų stalo, gražus ir stilingas, pridėti daugiau įdomus su virtuvės stalo ir kavos laiką.

3、Daugkartinio naudojimo ir Dėvėti, atsparus: Mūsų placemat yra pagamintas iš minkštos medvilnės audinys, patvarus, daugkartinio naudojimo, dėvėjimuisi atsparios ir neslidžios.Mašina galima skalbti, jokio blukimo, nr. raukšlėtis ir ne susitraukimas.

4、Tinka Kasdien Naudoti: placemat idealiai tinka kasdien naudoti buityje, virtuvėje, viešbutyje ar verslo biuro.Lauko ir vidaus vartojimas gali patenkinti savo skirtingus poreikius.

5、Tinka Kartų: Kad pledas placemat yra puikus Kalėdų, atostogų, varškės šalys, žurnalo salono šalys, žiemos šalių, Havajų elegantiškos vestuvės, baby-friendly šalys, gimtadienio, kasdienio naudojimo, ir kt.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: dirbtinė linas

Dydis(apytiksliai): aukštis 44cm* plotis 34cm/17.32*13.39 į

Svoris: apie 60g

Spalva, kaip nuotraukoje parodyta

Pakavimo Sąrašas:

1*Placemat


  • Modelio Numeris: Kalėdų Placemat
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Stilius: Europa
  • Formos: Stačiakampis
  • Medžiaga: Medžiaga


Lucaspaumerense
2020-11-26
1/5
Not received
Ssgtoohrah
2020-11-03
5/5
Good quality, fast shipping
Anhtu4n 95
2020-10-15
5/5
Absolutely love these. They are exactly like the picture and very good quality. Only complaint would be the seller’s communication (or lack thereof). These showed over 2 weeks as not having been shipped, when I contacted the seller it took several days to reply that they had shipped they just didn’t update tracking. Even now, having them for a few days, tracking info still not showing as being shipped. But the product is great. Overall took about 3 weeks to get here.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai