Vaikai Žiūronai Aukštos Raiškos, su Kaklo Dirželiu Puikus Lauko Žaislas Žaisti Ikimokyklinio amžiaus Mokslo Mokymosi Dovana


Žymos: praktica žiūronai, žiūronų galia, žiūronų karinės, edc, telescop, vaiko žiūronai, kišeninis įrankis, daugiafunkcis įrankis, lauko priemonė, durų žiūronai.

€6.47 €7.79
  • Yra sandėlyje
  • w143365


Kulka Taškų:

1、Dizainas Vaikams: vaikas-dydžio žiūronai yra židinys-nemokama ir matomas didelis patogūs lęšiai, kurių yra daugiau nei 3 kartus įprastą okuliarai.

2、Kaklo Dirželis: Žiūronai funkcijos lengvai paskirties akiniai, 2x didinimas, ir atsiskyrusių kaklo dirželiu.

3、Švietimo Žaislas: žiūronai gali įvesti kūdikiai ir ikimokyklinio amžiaus mokslo įrankis peržiūrėti ir padėti jiems atrasti savo aplinkoje.

4、Puikiai tinka Lauko žaidimų: Gauti vaikai ne tyrinėti pasaulį ir likti smalsu!Ir žiūronai yra puikus, kurių turi būti imtasi, parkas, paplūdimys, arba bet kur.Jokių baterijų nereikia.

5、Kad Vaikai Laimingi: žiūronai gali padaryti didelį veikla vaikams likti užsiima, pramogauti, ir mokytis ne iš klasės.Esame pasiryžę teikti išteklius, kad išlaikyti savo vaikų mokymosi ir smagiai, o namuose.

Specifikacijos: Spalva: mėlyna

Dydis: apie 17*14*7cm/6.69*5.51*2.76 į

Aprašymas:

Žiūronai yra skirtos ikimokyklinio amžiaus.Išsiplėtusios dėmesio-nemokama ir perfect-fit okuliaro akiniai sudaryti sąlygas vaikams (net ir kūdikiams) pamatyti iš arti.

Pakavimo Sąrašas:

Žiūronai*1

1) LAIVYBOS visame PASAULYJE.. (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2), S&H neapima PAREIGOS, pirkėjams bus atsakingas už vietos mokesčių ar kitų importo mokesčių.

3) Užsakymai tvarkomi per pažadėjo dienas po apmokėjimo patikrinimą.

4)Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresai TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą.

5) vaizdus, rodomus yra ne tas pats punktas ir yra mūsų nuoroda tik.

6) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

7) Jei jums dar nėra gauta jūsų siunta per 39 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

8)Jūs galite stebėti savo sekimo numerį http://www.17track.net/en ar matote stebėjimo informaciją pagal jūsų užsakymą internetu.


  • Drop laivyba: Parama
  • Spalva:
  • Dydis:
  • Pavadinimas:
  • Tipas: Kišenėje, Multi Įrankiai


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai