Motociklo Uodega Lauke Lipdukai Snapas Sparno Lipdukas amortizatorių Lipdukai Atspindintis Vandeniui Lipdukas Dėl SUZUKI DR-Z DR Z dr-z drz


Žymos: fixie lipdukas, decal, drz plastiko, suzuki automobilių decal, drz 400 s, drz 400 svirtis, suzuki dr pagalvėlės purvo, kreiptuką žiedas, joypad usb, drz400 lipdukas, gamepad nintend.

€19.41 €38.82
  • Yra sandėlyje
  • w144472


Apie produktą - Tai rinkinys, atspindintis logotipas lipdukai. - Šie lipdukai atrodo gražiai. - Būklė: 100% naujas. - Medžiaga: šviesą atspindintis lipdukas. - Klijų, tiesiog nulupkite ir klijuoti. - Tinka SUZUKI DR-Z Sudėtis visiškai lipduką sudaro trys dalys.Pirmas sluoksnis yra popieriaus apsaugoti klijų.Reikia nuplėšti prieš klijavimui.Antrasis sluoksnis yra pats produktas.Trečiasis sluoksnis yra apsauginė plėvelė, siekiant užkirsti kelią subraižymo ir sugadinimo transportavimo metu.Išsamiai Nuotraukos DUK Q: ar šis atsparus vandeniui?A: atsparus Vandeniui,saulės ,neblunka.Q: Yra lipdukas lengvai nukristi?A: Ne, stiprus sukibimas, užtikrinti, kad produktas neturi nulupkite.Q: Kaip įdiegti?A:išvalyti ,pašalinti dulkių ir alyvos,tiesiog nulupkite ir klijuoti labai paprasta ir patogu. !Nereikia įdiegti lipdukai lietingą dieną ar didelės oro drėgmės!Mokėjimo priimame Alipay TIK.Prašome įsitikinkite, kad turite galiojantį Alipay sąskaitą iki pasiūlymų.Pristatymo informacija.Apie mus -Mes esame didmeninės prekybos motociklo purvasargiai ir antrinėje rinkoje motociklų dalys Kinijoje.Mes sutelkti dėmesį į motociklų lipdukai ir papildomųjų dalių ! -Mes turime profesionalų komanda, rūpintis kiekvienas gabalas lipdukai pardavimo iš jav.Geriausias tarnyba yra raktas, kad mes išsiskirti. -Mes turime poweful partnerio gamykloje, kad mūsų kainos gali būti geriausia !! -Paslaugos į kiekvieną rider visame Pasaulyje yra mūsų tikslas !!!!




Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai