6PCS Pagrindinis Šepetys Šoninis Šepetys HEPA Filtras Xiaomi 1S Roko S5 S6 S60 S5 S50 S55 E25 E35 Dulkių siurbliu Dalys, Priedai


Žymos: roborock s50, mija xiaomi, xioami 1s vakuuminio, nešiojamų automobilių belaidis dulkių siurblys, gelaxy tab s6, recambii xiaomi vakuuminio, 360 s5 dulkių siurblys, 1c filtras, roborock s6, xiaomi mi.

€7.21 €11.09
  • Yra sandėlyje
  • w145013


Produkto Informacija:

Rinkinį Sudaro:

1 x Pagrindinis Šepetėliai

2 x Filtrai

2 x Šoniniai Šepetėliai

1 x Valymo Valdikliui

Modelio Suderinamumas:

Už Xiaomi Robo Roko S50 S51 S52 S53 S54 S55 S5 S5MAX S6 S6PURE S6MAXV

Už XIAOWA E2 E3 E4

Filtrai tik XIAOMI 1S

Savybės:

Švarūs šepečiai išlaikyti savo namų robotas geriausias.

Šalutinis šepečiai yra lengva pašalinti ir pakeisti, kaip dalis normaliai.

Filtrai išlaikyti valymo efektyvumą, mažinant įėjimo dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų į orą, kuriuo kvėpuojate.

Norėdami gauti geriausius rezultatus, filtrai turėtų būti keičiami kas 2-3 mėnesius.

Skelbimas:

1.Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2.Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas,prašome suprasti.

Produkto Rodyti:

Vežimą:

1.Paprastai, mes išsiųsti prekes per 1-3 darbo dienas. 2.Prašome patikrinti, ar prekės yra geros būklės ir pasirašyti prieš pristatymas žmogus lapų. 3.Jei radote produktas yra pamestas arba sugadintas pakeliui.Prašome atkreipti foto ir tegul pristatymo vyrai ją patvirtinti.Tada mes padėsime jums padaryti jūsų prarasti. 4.Jei norite, kad produktai siųsti jums greitai, ar jums reikia skubiai, Prašome pasirinkti, DHL, "Fedex", UPS, TNT, AVS.jei manote, kad mokestis yra didelis, jūs galite susisiekti su mumis, mes patikrinti jūsų adresą ir jums pigiausias krovinių.

Garantija: 1. Visi produktai bus atidžiai bandymas prieš pristatymas.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema. 2. Pažadame, garantija, kokybė vieneri metai, ir mes pataisys nemokamai.Grįžti laivybos turėtų būti mokama pagal klientų. 3. Jei nesate patenkinti produkto, Prašome susisiekti su mumis.Mes suteiksime jums patenkinamą sprendimą.

Atsiliepimų: 1. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

2. Mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

3. Mes vertiname jūsų atsiliepimus labai daug.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.


  • Įtampa (V): Kita
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Prekės Pavadinimas: Xiaomi
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija: Šlapias ir Sausas
  • Galia (W): Kita


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai