Rocketek USB 3.0 Kortelių skaitytuvas HUB 4K HDMI suderinamus Gigabit Ethernet adapter 3.5 audio SD/TF micro SD " Microsoft Surface EITI 2


Žymos: garso maišytuvas, hub rj45, usb prievadas, "microsoft offic, audio usb hub, moterų, usb card reader, hdmi splitter, cabo "micro usb" otg hub, lydinio paviršiaus, padengti paviršių eiti.

€20.50 €31.54
  • Yra sandėlyje
  • w145303


5-in-1 Paviršiaus Eiti Dokas su 4K HDMI suderinamus Adapteris+3,5 mm Ausinių Lizdas+USB 3.0+SD/TF(Micro SD) Kortelių Skaitytuvas

Paviršiaus Eiti dokas

5-in-1 Paviršiaus Eiti Dokas su Multi Uostų 4K HDMI suderinamus, 3,5 mm Ausinių Lizdas , USB 3.0, SD/TF/Micro SD lizdas Kortelių Skaitytuvą.Patenkinti Savo Poreikius, Plėsti Našumas Savo Paviršiaus EITI.

Suderinami Prietaisai: Paviršiaus EITI

Sistemos Suderinamumas: Windows 10,8,7, Vista, XP, Linux 2.6.14 ir aukščiau

Šiltas Patarimai:

1. 4 k-gali HDTV/stebėti ir HDMI suderinamus 2.0 kabelis yra būtinas siekiant 3840x2160 rezoliucija

2. Nėra suderinama su Surface Pro 3/4/5/6/7, Paviršiaus Nešiojamas ir Paviršiaus Pro X.

3. Šio paviršiaus Eiti dokas netelpa savo paviršiaus labai gerai, jei jūs naudojate apsaugos atveju ant jo.

3.5 mm Aux Lizdas Garso Uostas

Paviršiaus Eiti Hub palaiko vienalaikį garso ir vaizdo perdavimo, Paviršiaus Dokas leidžia prijungti garsiakalbį ir mėgautis geros kokybės garsą.

Crystal-Clear HDMI suderinamus Produkcija Paviršiaus Eiti

HDMI suderinamus rezultatų crystal clear vaizdo transliacija su dideliais sklandumo.Naudokite šį Paviršiaus Eiti HUb HDMI suderinamus uosto į veidrodį ar plėsti ekrano ir perdavimo 4K UHD, "Full HD" 1080p arba mobiliojo telefono ekrane tiesiai prie HDTV, monitoriaus arba projektoriaus.Dabar jūs galite mėgautis savo media turinį geriau, spalvos, garso, sklandumo ir informacija.Pasidalinti savo idėjomis didesnį kadrų!

Duomenų Sinchronizavimo USB Prievado Projektavimas

"Microsoft Surface Eiti Dokas palaiko super greičiau perduoti duomenis iki 5Gbps, 10X greičiau nei USB 2.0.Perkelti filmą sekundžių.Atgaliniu būdu suderinami su USB 2.0/1.0 prietaisai.

USB 3.0 prievadai leidžia prijungti USB "flash" atmintinę,klaviatūrą, pelę, atmintinę, USB atmintines, MP3 grotuvas ir kt.

Puikiai Rungtynėse Su Paviršiumi EITI

Specialių kampine-side ir kompaktiškas dizainas iš šio USB hub puikiai atitinka savo Paviršiaus GoAnd belaidžio dizaino, kad jūsų darbalaukio daugiau švarios ir organizuotas.O ABS atveju apsaugoti formą ir lengvai išleisti šilumos.Lengvi patogu keliauti ar verslo kelionę.Tikrai gera idėja paviršiaus darbą " Windows 10,8,7,XP sistema.

Skaityti SD/TF Korteles Vienu metu

Paviršiaus Eiti kortelių skaitytuvas lengvai plečia SD/TF lizdas, ir skaityti, ir rašyti, 2 kortelės vienu metu, kad jus toli nuo vargo, nuolat, atjunkite ir vėl prijunkite.

Palaiko SDXC,SDHC,SD,MMC, RS-MMC ir Micro SD, TF, Micro SDXC, Micro SDHC UHS-I atminties korteles.Parama kortelės dydis iki 512G SD/Micro SD ir greitis iki 5Gbps.

Aptakus, Kompaktiškas & Kišeninė

Paviršiaus EITI Docking Station " Plug & play, lengvai nustatyti į savo laptop sleeve/krepšyje ar kišenėje būtina kompanionas Paviršiaus Eiti

★ 【All-in-one su USB, C Paviršiaus Eiti Docking Station】Rocketek plug-and-play Paviršiaus Eiti Hub apima 4k HDMI suderinamus vaizdo išvestis,USB 3.0 jungtys, SD/TF Kortelė Readerand Audio/Mic uosto, itin kompaktiškas ir elegantiškas dizainas.Visi uostai gali būti naudojamas hub vienu metu.Idealus prietaisas kasdienio nešiojimo, vykimo į darbą ir keliauja.

★ 【HDMI suderinamus 4K Aukštos Rezoliucijos】Paviršiaus Eiti hub HDMI suderinamus male-to-moterų adapteris palaiko iki 4K raiškos vaizdo ne .Pristatymo švarus, aukštos kokybės vaizdo ir garso.Puikus pristatymai, filmų naktis, ir dar daugiau!Specialiai sukurta Microsoft Surface Eiti(Pastaba:nenaudokite su apsaugos atveju).

★ 【Super Spartos Duomenų Perdavimo】Surafce Eiti Dock USB 3.0(Full-Speed) leidžia prijungti klaviatūrą, pelę, usb, usb kietieji diskai ir t. t Paviršiaus Eiti, Iki 5Gbps duomenų perdavimo greitį, žemyn, suderinama su USB 2.0 ir toliau.

★ 【Audio ir Mic 2 in 1 Port & Kortelių Skaitytuvo Adapteris】 Audio ir Mic 2 1 Prievadas leidžia klausytis, kalbėti.Prijunkite savo ausines ir klausytis švarus muzikos ir garsų iš savo Paviršiaus Eiti.Vienu metu palaikymas USB 3.0 ports/SD/Micro SD duomenų perdavimo, kuri leidžia jums įkelti ir atsisiųsti nuotraukas, vaizdo įrašus, muziką ir kitus failus sekundę.


  • Uostai: 5
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • STANDARTAS: USB 3.0
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Kištuko standartas: NĖRA
  • Pareigos: HDMI suderinamus/Card Reader/RJ45
  • Pakuotė: Taip
  • Modelio Numeris: JJL-GL
  • Medžiaga: Aliuminio Lydinys
  • Ilgis: Other
  • skirta: Paviršiaus eiti Pro Koncentratorius kortelių skaitytuvas
  • Suderinamas: "Microsoft Surface GO/GO2
  • Prekės Pavadinimas: Rocketek
  • Sąsajos Tipas: USB Tipo C


Ecvitel78
2021-01-05
2/5
Não foi oque pedi na descrição tinha dito que vinha com entrada lan de 1gbps mas oque chegou só tem entrada HDMI,USB, Tipo C, SD card e entrada de fone de ouvido. Mas funciona perfeitamente mas não chegou oque eu solicitei no entanto estou dando está nota 2 estrela.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai