Neewer Atnaujintas NW-35 Pro Mic Stand Tvirtesnes, Mikrofono Stovas Blue Yeti Putinas Blue Yeti, Pakabos Bumas Žirkliniai Rankos


Žymos: bm800 kondensatoriaus mikrofonas, audio technica mic, neewer nw 800, šiuo mic, neewer atnaujinti nw 35, microphon stendas, blue yeti " pop filtras, neewer nw, "flash" neewer, 8 kanalo bevielio mikrofono sistema.

€19.67 €23.14
  • Yra sandėlyje
  • w146768


Neewer Atnaujintas NW-35 Pro Mic Stand Tvirtesnes, Mikrofono Stovas Suderinama su Blue Yeti Putinas Blue Yeti Nano, Pakabos Bumas Žirkliniai Rankos su Kabelių Dirželiai, Maks.Apkrova 1,5 kg (Juoda/Balta)

Savybės:

DIDELIS PRAKTIŠKUMAS: Suprojektuoti su atnaujintais sunkiųjų, kad jo guolis talpa yra iki 3.3 svarų/1.5 kg.Su įtraukti 3/8-inch į 5/8 colių prisukite adapterį, ji yra taikoma ne tik sunkiosios mikrofonai (Blue Yeti Putinas Mikrofonas & Blue Yeti Nano), bet ir kai kurių kitų lengvas mikrofonai.PASTABA: TIK Mikrofono Stovas su varžtu adapteris yra Įtrauktas

AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS: Jis yra pagamintas iš aliuminio lydinio, neramus sulaužyti arba iškraipyti.Kvadratiniai vamzdžiai su 0.51 cm skersmens (kiti paprasti vamzdžiai yra 0.39 cm), todėl teikti geresnės vartotojo patyręs

GERAS STABILUMAS: stendas gali būti derinami prie bet kokios pozicijos reguliuojamo diapazono ir nebus bounce iki net jei sunkus objektas nėra sustabdytas.Ilgis Vieną Žirkliniai svirtimi yra 13.8 cm/35cm, vertikalūs ir horizontalūs atstumai yra daug ilgesnis, siekiant patenkinti poreikius studija ir kitiems profesionaliems naudotojams.

PERFESSIONAL BUILD-IN PAVASARIO: pavasarį yra paslėpta viduje vamzdžiu, kuris daro tai, atrodo, daugiau prabangos ir profesionalus.Su komplekte 5 Kabelių Dirželiai, kabelių gali būti fiksuotas laikiklis tubusui, skirta tvarkinga atrodo

TINKA ĮVAIRIŲ SCENOS: Idealiai tinka namuose, scenos ir studijoje, transliacijas, susitikimai, filmai, paskaitos, laidas, TELEVIZIJOS stočių ir daugiau

PASTABA: TIK Mikrofono Stovas su Kabelinių Ryšių yra Įtrauktas į paketą. 3/8-inch į 5/8 colių Varžtas Adapteris pridedamas.

Aprašymas:

Neewer atnaujintas mic stand yra pagamintos iš aliuminio lydinio, dukart karkasinis ginklų ir stiprus pavasario ir gali būti naudojamas įvairių sąlygų.Tvirtas ir patvarus kokybė gali užtikrinti ilgą jo tarnavimo laiką.

Jis gali patenkinti studijos ir kitiems profesionaliems vartotojams atnaujintas dizainas, ilgis vieną žirkliniai svirtimi yra 13.8 cm.

Tai Lankstus, Pakabos Bumas Žirkliniai Svirtimi gali būti pasukti į įvairias kryptis, iš esmės patenkinti savo reikalavimą.

Mikrofono ir gali būti lengvai įrengti, pakėlė, perstatinėjami, o pervežti iš vienos vietos į kitą.

Minkšti Mygtukai ant stalo įrašą gali apsaugoti nuo įbrėžimų.

Suderinama su sunkiųjų mikrofonai (Blue Yeti Putinas Mikrofonas & Blue Yeti "Nano" ir kt.) ir kai kurie kiti lengvas mikrofonai.

Techniniai duomenys:

Modelis: NW-35 PRO

Spalva: Juoda/Balta

Medžiaga: Aliuminio Lydinys

Svoris: 31 uncijų/879 g

Maks.Apkrova: 3.3 svarų/1.5 kg

Abi ilgis: 13.8 cm/35 cm

Maks.Storis Stalo Spaustukas: 2.16 cm/5.5 cm

Pakuotės Turinys:

1x NW-35 PRO Mikrofono Stovas (Juodas/Baltas)

1x Metalo Stalo Įrašą

1x 3/8 colių Vyrų ir 5/8 colių Moterų Varžtas

5x Kabelių Dirželiai

1x Instrukcija

Juoda, Balta


  • Elemento Tipas: Kovą & Mic Pakabos
  • Prekės Pavadinimas: neewer
  • Pakuotė: Taip
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: 40097107 40097172
  • Medžiaga: Aliuminio


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai