22mm Odos Watchbands Už Garbę Magic Žiūrėti 2 /svajonių Moterys Vyrai Žiūrėti Juostoje "Samsung" Galaxy 46mm Dirželis nerūdijančio plieno Sagtis


Žymos: ar juosta, atveju huawei gt žiūrėti, odos watchband, amazfit pvp atveju dirželis, garbės magicwatch 2 46mm, atveju garbę magic žiūrėti, garbės magic žiūrėti 2 dirželį, 22mm, xiaomi amazfit vtr 47mm grupė, rolex plieno, gt2 "huawei" dirželis.

€11.14 €13.93
  • Yra sandėlyje
  • w147050


Pridedant Kvėpuojantis groove vidinio paviršiaus laikrodžio dirželį,kad oro circulatable,net jei jums prakaitas,jis nebus prilimpa prie odos,yra prefektas sporto žiūrėti juosta. - Medžiaga, iš watchband:aukštos kokybės natūralios odos ir ekologiška natūrali silikoninė guma hibridas. - Sagtis medžiaga:304 nerūdijančio plieno. - Spalva watch grupė:nostalgiškas ruda su juoda sagtis, dydis laikrodžių grupė:22mm, storis:apie 2-3mm, ilgis:80mm*120mm,gali tilpti 140mm-205mm(5.5-8v)riešo. - Pakeisti watch band bet tradicinis arba smart žiūrėti su 22mm žiūrėti rankena dydžio. - Laikrodžio dirželis ateina su 2 greito atlaisvinimo baras jūsų pakeitimo. - Todėl, kad paviršius žiūrėti juosta yra pagaminta iš natūralios odos,kiekvienos partijos spalva šiek tiek skiriasi ,bet kokybės ir technologijos yra tos pačios. - Prašau, nereikia dėvėti žiūrėti juosta po vandeniu veiklos, pvz., dušo kabina, baseinas, ebs,Ji neturi vandeniui funkcionalus. - Jei esate nepatenkinti su produktais,nesvarbu, kąproblema yra,tiesiog rašykite mums, mes stengiamės jas spręsti. * 22mm Pakeitimo watchband suderinama modelis Huawei Žiūrėti GT / Watch 2 pro "Samsung" Įrankių S3 Classic / Siena / Gear 2 R380 / Neo R381 / Live R382 Samsung Galaxy Žiūrėti 46mm už Moto 360 2nd Gen 46mm už Asus: ZenWatch 1 WI500Q / ZenWatch 2 W1501Q 1.63 Colių Pebble Laikas / Pebble Laiko Plieno / Pebble Laikas Klasikinis "Huawei Žiūrėti 2 Klasikinis" LG G Watch W100 W110 / LG G Watch gerų manierų W150 Vektorinių Žiūrėti Luna Smartwatch už Ticwatch 1nd Iškastinio Q Steigėjas / Iškastinio Q Maršalas / Iškastinio Q Klajoti / Iškastinio Q Crewmaster / Iškastinio Q Dotacija Cookoo Smart Watch už Seiko SKX007 už Vostok Varliagyvių, už Pagrindą Viršūnę, už Marso Pranešėjas.- Unikalus dizainas:hibridinis žiūrėti juosta,priekiniai pagamintas iš natūralios odos,nugaros, pagaminti iš silikono gumos,puikus derinys odos ir silikono guma,yra išvaizdą, odos ir sweatproof poveikį, silikoninė guma,yra didžiausias pabrėžti tai žiūrėti juosta. - Greitai spyruoklę baras žiūrėti juosta,lengva įdiegti ir pašalinti.už Casio MDV106 už AMAZFIT Žiūrėti 1/2/2s už Garbę žiūrėti magija / Garbės žiūrėti svajonė Ticwatch 1nd / S2/E2/Pro/ -aukščiau laikrodžiai yra suderinama su mūsų watchband.Priemonės plotis jūsų laikrodžio dirželį, kaip parodyta aukščiau, ir įsigyti tinkamą dydį.


  • Grupė Medžiagos Tipas: Nerūdijančio Plieno
  • Juostos Ilgis: 22cm
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: CHENSONG
  • Modelio Numeris: 22mm Pakeitimo watchband
  • Užsegimas Tipas: Nerūdijančio Plieno Pin Sagtis
  • Elemento Tipas: Watchbands
  • sąlyga: Naujas su žymės


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai