Moteriški Vestuviniai Plunksnų Fascinator Kokteilis Šalies Skrybėlės, Headpieces Kaspinai


Žymos: nykščio įtvaras plastiko, kelnaitės vyrams naujiena, vielos jungtis sc25, katės kostiumas juokinga metų, ram 5500 savivartis, raudona kalėdiniai atvirukai, pogba jersey prancūzijos, megztinis wimen kinija, plokštumos putų vaikų žaislų.

€2.05 €3.59
  • Yra sandėlyje
  • w147075


Aprašymas:

Medžiaga: Mesh+Plunksna; Dydis(ilgis x plotis x aukštis): 23x23x6cm/ 9.06x9.06x2.36 colių

Nesenstantis ir elegantiškas plunksnų fascinator skrybėlę riaumojimas 20s vinjetė moterims.

Tvirtai pritvirtintas apačioje su įrašų turėti vietą ir duoti jums universalumo nešioti, bet noras norite, galite stiliaus jūsų plaukai, pavyzdžiui, bandelė ir naudoti jį kaip nuotakos gėlių plaukų segtuką arba galite tai vieta, toliau link savo veido ir nešioti kaip vintage stiliaus gėlių fascinator.

Specialiai sukurta panele ir moterys,kaip gražus fascinator skrybėlę dėl kunigaikštienės dalyvauti arbata šalis,lenktynėms,royal pokylių fotografija,derby,1920 vestuvių, flapper šalis, Helovinas kostiumas,Kentukis Derbis Rasės,Baigimo Šalis,Gimtadienio,Vestuviniai Dušai, Velykos, Sodas Šalys,Bažnyčia ir kt.

Stilingas ir kentukis derbis skrybėlę,puikiai tinka vestuvėms, sodo šalys, prom, kokteilių vakarėlį, gimtadienį, sekmadienį šalies, arbatėlė, rasės dienų renginiai, Kalėdų, Helovinas kostiumas šalis, arbatėlė ,Foto Prop, šalis, 1920 m. Didžiosios ir Derliaus šalis.Dėvėti tai, kad šalys, vestuvės, kalėdos, Kalėdų, Naujų Metų Išvakarėse, Kentukis Derbis, Velykų ir Bažnyčia, jums bus nuostabi ir apsvaiginimo.

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Plunksnų Fascinator

1 Gabalas Lankelis

1 Gabalas Plaukų Įrašą

Pastaba:

1. Prašome suprasti, dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti šiek tiek skiriasi, dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą ir have a nice prekybos dieną!


  • Lytis: MOTERIS
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Modelio Numeris: Plunksnų Fascinator


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai