CNC tekinimo staklės, aušinimo purkštuvas vandens vamzdžių pjaustymo staklės, pjovimo staklės, valymo purkštuvas str-01 magnetinio sėdynės valymo priemonė


Žymos: frezavimo įrankiai, metalai, ego tekinimo įrankiai, vynuogių pjovimo staklės, cnc tailstock, petg įrankis, metalo tekinimo įrankiai, aušinimo siurblys staklės, Aušinimo vamzdis, aušinimo skysčio purkštuvas, frezos 19.

€13.13
  • Yra sandėlyje
  • w148975


Gerbiami klientai, kviečiame jus į mūsų parduotuvėje, mes jums geriausias paslaugas, linkime jums laimingų apsipirkti.

Produkto parametrai

Gamintojas: GRD Medžiaga: metalo ir plastiko Taikoma kartų: didelis šviesos mašinos, bauda pjaustymo staklės, tekinimo staklės, gręžimo staklės, frezavimo, šlifavimo, sriegimo mašinos, įrankių šlifavimo staklės, CNC staklės, medienos apdirbimo, mašinų ir t.t...

"AIR" yra ORO įleidimo ir "LIQ" yra skysčio įleidimo.Numatytasis specifikacijos yra 6mm įėjimas, 4mm skysčio įleidimo ir 300 mm vamzdžio ilgis.Pastaba: jei reikia pritaikyti pinigus, prašome susisiekti su 24H parduotuvė.

Produkto savybės ir nuotraukas

1) siekiant išspręsti didelio kiekio vandens, ant mašinos, lengviau išvalyti. 2) aušinimo skysčio galima išsaugoti daugiau kaip 80% apdorojimo metu, ir vėsinimo poveikis yra ne mažesnis nei tradiciniai vandens aušinimo. 3) perdirbimo lustai yra priblokšti oro, kuris daro tvarkymo saugiau. 4) oro kiekio, aušinimo skysčio purkštuvo galima reguliuoti, kad būtų lengviau naudoti skirtingų apdorojimo sąlygas. 5) aušinimo skysčio butelis turėtojas yra pateikiamas su purkštuvu. 6) ilgio vandens vamzdynų, gali būti atjungta laisvai.Pagrindinis ilgis yra 2 metrai. 7) metalinė žarna ir ilgas tarnavimo laikas

Veikimo principas

Varomas oro staklės, purkštukai, purškimo atomizes skystį per mišinio, purškimo ir oro ir purškalai jį į tepimo taškus, tokius kaip apdirbimo dalys, įrankiai ar guoliai.Aušinimo efektas yra geras, ir suteikia tepti, drožlių šalinimo, valymo ir kitas funkcijas, siekiant pagerinti gamybos efektyvumą ir kokybės apdorojimo, sumažinti mechaninė įrankis Dėvėjimosi ir plyšimo.

Apie įmonę

1. Esame profesionalus gamintojas mašina, įrankiai ir reikmenys, skirti dvasia, novatoriškas ir geriau aptarnauti klientus. 2. Mūsų gaminiai yra griežtai tikrinami ir kokybė yra labai stabilus. 3.Mes priimame pasirinkimas, mažmeninės prekybos, didmeninės prekybos ir transporto rūšį.Kai jums pasirinkti mus, mes jums tarnauti visa širdimi.Mūsų sertifikavimo ir gamybos aplinkoje yra keičiamas taip:

Apie pristatymo

Mes garantuojame, pristatymas per 24 valandas po jūsų apmokėjimo.Atvykimo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, paprastai reikia 10-30 dienų nuo paprastu paštu (www.ylakiuglobosnamai.lt standartas transportas, epacket, Kinija Paštu, oro paštu, ir kt.).Sklypai paprastai neturi muitinės problemas su paprastu paštu.Jei perkate didelės vertės prekės ir pasirinkti express transportas (DHL, EMS Armex ir kt.), gali būti, tarifai, kurie turėtų būti apmoka pirkėjas dėl įvairių politikos sričių skirtingų šalių.Pastaba: Prašome patvirtinti savo adresą, prieš pateikiant užsakymą.Kai prekės vežamos iš,, mes negalime pakeisti adresą.

Apie po pardavimo

Jei esate nepatenkinti prekių, mes būsime priimti, keisti ir grąžinti pinigus.Mes priimame grąžinamąsias išmokas arba susigrąžinti dalį pinigų, jei prekės turi kokybės problemų.Susisiekite su mumis ir grąžinti elementą prieš ginčo prasideda

DUK

Q : Kaip stebėti skubus pristatymas?A : Stebėti jį per šią nuorodą : www.17track.net Q : Kaip aš galiu įdėti daug, kad už mažesnę kainą?A : Jei jums reikia daug, kad jūs galite įdėti nemokamos tvarka.Tada pabandykite susisiekti su mumis ir aptarti detales.Q : ką daryti, jei neturite ką norite, arba pritaikyti jį?A : susisiekite 24H parduotuvė konsultacijos ir išsiųsti atitinkamą informaciją laikyti.Jei turite klausimų, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo, klientų aptarnavimo rasite ir atsakyti į jūsų klausimus per laiką.


  • Modelio Numeris: STR-01 CNC aušinimo purkštuvas
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prašymas: Frezavimo Cutter


Andreiopalew
2020-09-10
5/5
Super fast shipment and delivery. Good products.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai