Guevaros 3 Liepsnos Srove Fakelas Cigarų Žiebtuvėlio Butano Fakelas Derliaus Psichikos Butano Fakelas Žiebtuvėliai Su Punch Cgar Priedai


Žymos: vyrai žiebtuvėliai, cohiba, cigarų pjovimo punch, žmogus fakelas lengvesni, vyras butano lengvesni, auksiniai ryžiai, kristalų lempos, saugos raktas valtis, chegevara, dėžutė cigarų.

€14.76 €21.08
  • Yra sandėlyje
  • w149477


Nes negali būti gabenami ir lėktuvais, skirti butanui, visi žiebtuvėliai šioje parduotuvėje nėra įtraukti butanas.Jums reikia papildyti patys.

Savybės:

►AUKŠTOS KOKYBĖS: Aukščiausios Kokybės, Tvirtas Metalinis korpusas Žiebtuvėlis su Kuro Lygio Langas, universalus Papildymo Vožtuvas.

►BUTANO DAUGKARTINIAI: Liepsnos Aukštis Reguliuojamas.Butano Degalų Daugkartiniai.Lengvesni neateina Alsuoja Butano Dėl Pašto Taisyklių.

►STIPRI LIEPSNA: Super Galingas Liepsnos ir Didelės Liepsnos Bazę.Didelės Liepsnos Bazė suteikia platesnį paviršiaus plotą, kuris yra ne problema, apšvietimo objektams, bet kurio dydžio, Tinka progoms, pavyzdžiui, virtuvė, GRILIS, pėsčiųjų, kempingas, cigarų, cigarečių ir pan.

►VĖJO: Stipri Srove Liepsna Butano Fakelas Vėjo Lengvesni.

►PAKUOTĖ: Supakuotas į elegantišką dovanų dėžutę.Tai puiki dovana bet progomis, pavyzdžiui, Vestuves, Tėvo Diena, Gimtadienis, Jubiliejus ir t. t.

Aprašymas:

Medžiaga: Plastikas+Metalas

Spalva:Geltona/Raudona/Pilka

Liepsnos: 3 Fakelas jet liepsnos

Užpildykite kuro tipas: Butanas

Tipas: Vėjo

Proga: Cigarų

Pakuotė:

Cigarų Žiebtuvėlio *1

Lauke*1

Apmokėjimas:

► Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

► Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

► Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Shippent:

► VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

► Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

► Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos adresas

► PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

► Jei jums nėra gavę siuntą, per 50 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

► Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Grąžinti:

► Turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

► Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti

► Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.ylakiuglobosnamai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

► Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Atsiliepimai:

► Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

► Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!


  • Savybė: 3 Liepsnos Fakelas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Naudojimas: Namų ūkio
  • Modelio Numeris: RAG-1310
  • Degalai: Butano dujos
  • spalva: Raudona/Geltona/Oranžinė/Balta
  • Stilius: Vėjo
  • Medžiaga: Metalas+Plastikas
  • Patarimai: Nėra Dujų lengvesni
  • Funkcija: Apsauginis dangtis,Stacionarių Gaisro


Galina Kurmakaev
2020-11-26
5/5
Thank you for the exceptional service. Excellent initial quality. Received quickly in Hawaii USA by way of China>Netherlands>San Francisco>Honolulu in about a month. Not bad for 4/5 around the world! Anyway, good service and good product. The red is better than the pic. I'm ordering more if this lasts a couple months - indicative of a longer life ahead, hopefully. But at this nice price, plenty fine already.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai