28 vnt./14 porų Gelio Dantų Balinimo Juosteles, Burnos Higienos Priežiūros, Elastingas Dantų Juosteles, Balinimo, Dantų Balinimo Priemonės


Žymos: įranga, įrankiai, odontologas, odontologijos įranga, įrankiai, dantų balinimas, dantų balinimo juosteles, 10 vnt., afrikos super vaškas, didelio dantų balinimas, avokado odos, mani dantų balinimas, dantų priemonės odontologams, dirbtinis karvelis.

€4.10 €16.39
  • Yra sandėlyje
  • w150068


[Produkto pavadinimas]: Dantų balinimo pasta [Produkto specifikacijos]: dėžutė, 14 paketėlių/28 vienetų 【Funkcijų】: 1. Super klijais, balinimas dantų pasta, netoli sukibimo poveikį, todėl precedento komfortą patirties, gelio plėvelės ant paviršiaus dantų pasta gali tvirtai laikytis paviršiaus danties, kuris išsprendžia problemą pastaruosius Klijai perkrautas, lengva nukristi, nepatogu naudoti ir kitų problemų. 2. Lengva naudoti, balinti dantis viduje ir už jos ribų 【Žmonių】: 1. Jis tinka geltona ir juoda dantis dėl įvairių išorinių drumzlinas spalvų, pavyzdžiui, dūmų dėmes, arbatos dėmes, kavos, kolos, raudonas vynas, spalvos maisto, žalingų įpročių ir kitų priežasčių. 2. Sunkių fluorosis ir sunkus tetraciklino dantys, naudojant šį produktą, gali pagerėti šiek tiek, bet poveikis yra ribotas. 【Instrukcijos】: 1. Valyti dantis pirma, su dantų šepetėliu ar tarpdančių siūlus; 2. Paimkite maišelį dantų lipdukai (maišas yra viršutinių ir apatinių dantų lipdukai), ašara pakuotėmaišelį ašara atidarymo, imti visą gabalas dantų lipdukai, pertrauka sawtooth pjūvį, ir tegul minkštas kino Pakreipti aukštyn, švelniai nulupkite dantų plėvelė; 3. Susiduria veidrodis, klijuoti pusėje su balinimo klijai ant danties paviršiaus palei dantenų linijos, siekiant užtikrinti, kad klijų paviršius yra visiškai susisiekti su danties paviršiaus, ir tada kartus viršija dalis galinio danties ir pataisyti šiek tiek; 4. Kilimo danties klijuoti po 20-30 minučių ir praskalaukite burną 5, 14 kartų, kaip gydymo kurso beje, jei jums patinka mūsų parduotuvėje, Prašome įtraukti mūsų parduotuvėje prie savo Mėgstamų Parduotuvių, Jūs galite gauti mūsų Naują atvykimo ir Nuolaida informaciją laiku.Ačiū iš anksto.


  • Elemento Tipas: Dantų Balinimas
  • Kilmės: KN(Kilmės)


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai