Tuya Smart Wi-Fi "Jungiklis Modulis Elektros Skaitiklio Jungiklis Belaidžio Ryšio Relės Nulio Gaisro Edition Switch Dirbti Su Alexa "Google" Pradinis Asistentas


Žymos: wifi modulis mi, pereiti tuya, namų smart, moeshouse wifi jungiklis modulis, perjunkite wi-fi, pritaikyti wifi, relinis modulis, durų tuya smart, namų drabužiai, homekit jungiklis.

€4.09 €6.83
  • Yra sandėlyje
  • w150467


Aprašymas:

Lengva pakeisti savo tradicinių jungiklis, kad jis protingas ,taip pat galite padaryti savo egzistuoja 2 būdas pereiti smart taip pat,tiesiog įdiegti 1 "pasidaryk pats" smart switch,atitiktų ES/JK jungiklis, dėžutė,prašome comfirm dydį, prieš užsakymą.

Belaidžiu valdymo belaidžiu ryšiu kontroliuoti savo apšvietimą ar įrenginius balso arba automatikos, naudojant jūsų išmaniųjų telefonų ir Alexa arba "Google" padėjėjai.

Įtampa ac 220-240vac / 10 amp maksimali apkrova Pasidaryk pats Jungiklis Modulis gali valdyti platų šviesos ir prietaisai

"Wi-fi" valdyti per savo mobiliojo telefono 2.4 G tinkluose suteikia reikiamą ryšį su "PASIDARYK pats" Jungiklis, Modulio nereikia atskiro CENTRU.

Naudoja populiarus"smart gyvenimas/Tuya"android / ios programos Universalus APP Leidžia visiškai kontroliuoti jūsų žibintai arba suderinamus prietaisus.keli programos galimybės leidžia planuoti tikslaus laiko posūkių žibintai / gerbėjų / ir kt.On/Off automatiškai

Suteikite savo prietaisus ultimate power on/off smart makeover,Tiesiog viela tai Do-It-Yourself Modulis tarp jūsų prietaiso ir maitinimo šaltinio konvertuoti dauguma bet kurio suderinamo produkto smart vienas.

Techniniai duomenys:

Modelis:QS-WIFI-S05

Įėjimo Įtampa : 220V~240V 50/60HZ

Maks.Keliamoji Galia : 2300W

WiFi Standartas : 2.4 GHz-2.4835 GHz, 802.11 b/g/n

Galia

Pakuotė:

1* " Wifi Smart Switch Modulis


  • Prekės Pavadinimas: centechia
  • Valstybės Surinkimo: Ready-to-Go
  • Suderinamumas: Viskas Suderinama
  • Kilmės: KN(Kilmės)


Lurchfang
2021-02-10
5/5
получи реле, но еще не проверял.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai