1pc 2vnt plieno lydinio Lankstymo Laikiklis Žvejybos Poliaus Stende upės kranto Žvejybos Antžeminė


Žymos: žvejybos replės pesca, kaiščio meškere parama, žuvų lazdele, lazdele turėtojas, ram žvejybos polių turėtojas, žuvų lazdele stovi, Strypas, rodpod karpis, laikiklis valtis turėklai, strypas surf.

€6.89 €10.29
  • Yra sandėlyje
  • w150487


Gamintojas: LENGVA SUGAUTI

Kiekis: 1pc, 2vnt

Medžiaga: plieno lydinys

Spalva: auksinė

Ilgis: 10 colių

Žanras: Prizmę Statybos, Stabilesni.Prizmė, konstrukcija labai paprasta prijungti į dirvožemį stabili.Universalus Tinka.Talpina verpti, liejimo ir spincast lazdele rankenos.Lengvas ir Niekada Ketina Pailsėti.Jis pagamintas iš tvirtos rūdžių įrodymas plieno lydinio .Geriausia Dovana.Tai yra turi turėti bet ir kiekvieną kranto žvejys.

1.Pristatymo terminas galės būti pratęstas dar 10~30 dienų, jei paketas vis dar nėra pristatyta, mes grąžinsime visus savo pinigus, arba vėl nauja sklypas jums.

2. Ne stebėjimo informaciją.

Prašome sekti savo paketą 17track svetainėje po paketas išvežti.Jei vis dar nėra stebėjimo informaciją 7 dienas, prašome palikti mums pranešimą artimiausiu metu.

3. Negerai produktų ar blogi kiekiai.

Yra etiketė ant pakuotės, prašome mums parodyti nuotraukas ženklo ir produktų, jei jis yra mūsų klaida, mes išsiųsti jums naują teisingą produktų arba grąžinti dalinio pinigų jums.Apie ilgio, Matavimo gali turėti keletą Milimetrų paklaida.Ji leidžiama, Prašome don ' t mind it.

4. Pristatymas.

Visi paketai bus siunčiami iš 3 dienas nuo apmokėjimo patvirtino, delivey laikas gali būti atidėtas dėl atostogų, blogas oras, muitinės ar kitos sąlygos, Jei jums rasti laivybos neįprasta, prašome susisiekti su mumis greitai.Ačiū už jūsų supratimą.

5. Atsiliepimų.

mes negalime priimti jokių neigiamų atsiliepimų.Ji negali išspręsti bet kokias problemas.Mes padarysime viską, kad paslaugų visiems, ir mes negalime padaryti jums jaustis nusivylęs.prašome pateikti mums Penkių žvaigždučių ir teigiamų atsiliepimų.Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

6. Ginčų.

mes neturime tikimės, kad jums atidaryti ginčų.ginčo negalima išspręsti visus probems.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.Mes stengiamės ją išspręsti už jus.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausia galia.


  • Kategorijos: Teleskopine Meškere
  • Kietumas: Superhard
  • Modelio Numeris: Žvejybos Polių Turėtojas
  • Viršaus Skersmuo: Kita
  • Medžiaga: Legiruotojo Plieno
  • Kiekis: 1pc, 2vnt
  • Prekės Pavadinimas: lengva sugauti
  • Pozicija: Vandenyno Roko Fshing


Aasdd Asd
2020-10-29
5/5
It seems very good quality.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai