Naujas FC3000 Nešiojamą Žaidimas 2GB Klasikinis Konsolės Žaidimas Grotuvas su Spalvų Ekrano Built-in 8 treniruokliai Vaikams, Suaugusiems Dropshipping


Žymos: grupinio, berniukas žaidimas, DUOMENŲ VARLĖ, fc3000, pocketgo, vaiduoklis stick, žaidimas nešiojamą grotuvą, coolbaby rs, kiddy važiuoti mašina, grupinio žaidimas.

€17.93 €21.86
  • Yra sandėlyje
  • w151189


Savybės:

1. Klasikinis Žaidimų Konsolės: A: 2 GB Atminties, Built-in 8 treniruokliai, įskaitant EB / CPS1 /MD / GTC / GB I SMS / GG / SG-1000, įskaitant 1091games.B: Išplėtimo plokštė: yra 130 klasikiniai žaidimai

2. Dviejų skirtingų elektros energijos tiekimo režimai: built-in l300mAh ličio baterija, pasiekti ilgo laukimo.Ji taip pat turi AAA baterija laiko tarpsnių, taip pat galite naudoti 3 x tpp AAA tipo baterijas.

3. Geriausios Dovanos: Su cool atrodo ir gražių dovanų dėžutės, žaidimų konsolės bus geriausias vaikystės prisiminimų suaugusiems ir labiausiai įdomus patirties vaikams!Tai yra geriausia dovana, bet kuris žaidėjas.

4. Atminties funkcija: Jei žaidžiate žaidimo emuliatorius, jis gali laikyti žaidimo eigą ir didina patirtį žaidime.Jei jums žaisti klasikiniai mini-žaidimas plėtros kortelę, jis gali rasti meniu paskutinis žaidimas jums žaisti.

Pastaba:built-in imitavimas žaidimai ir žaidimai plėtros kortelėje negali būti rodomi žaidimų konsolės tuo pačiu metu, t. y., jei jums ją įdiegti plėtros kortelę ar į žaidimų konsolės, jūs galite žaisti tik 130 žaidimai plėtros kortelę.Jei norite žaisti simuliacinius žaidimus, jums reikia atidaryti galinį dangtelį ir išimkite plėtros kortelę.

Techniniai duomenys:

Produkto modelis: FC3000 Handheld Žaidimų Konsoles

Žaidimo tipas: FC CPS1,MD,GBC,GB,SMS,GG,SG-1000(8 Dideli Simuliatorius)

Sn dydis: apie 3,0 colių, 4: 320, 3x960 Dot IPS TFT ekranas

Atminties dydis: Standard 2G(1094 žaidimai)

IE Rezoliucija: Sbit 320 Pikselių x 240pixels AV CVB: S720p

Parama: Parama AV, NTSC sistemos tūris rotator reguliavimas

Maitinimo šaltinis: 3 x AAA Baterijos (septintoji baterijos) arba built-in keičiamos Ličio baterija, add-in Micro-USB 5V maitinimo tiekimo ir apmokėjimo.

Žaidimas rodyti: standartinis klasikinis žaidimas 1094 Inl, Mažos Kortelės l3Oinl " žaidimai Sąrašas

Spalva: raudona-juoda

Medžiaga: ABS

Dydis: apie 13.5x6.5x1.8cm/5.31*2.56*0.71 colių

Pakavimo Sąrašas:

1 x Priimančiosios

1 x AV Kabelis

1 x USB Įkrovimo Kabelis

1 x Saugojimo Krepšys

1 x Žaidimo Kortelės

1 x Ličio Baterija

1 x Virvė

Pastaba:

Šviesos fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga , TT .Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO .

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS .

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI .IŠIMČIŲ NĖRA !Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ , gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.ylakiuglobosnamai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.


  • Parama: Dropship/Didmeninė/Epacket
  • Modelio Numeris: Naujas
  • Elemento Tipas: Aukštos Kokybės
  • Prekės Pavadinimas: Rondaful


Maks Kuznecov 1970
2021-01-29
1/5
Me dijeron que pagara un cargo extra o no me enviaban la consola. Me negué, pues el precio estaba claro en el anuncio y fingieron enviarla, introduciendo un número de seguimiento falso. Me di cuenta y puse una reclamación y 3 meses después sigo esperando a recuperar mi dinero. Han intentado engañarme para que quitara la reclamación y quedarse el dinero sin enviarme nada. Es una estafa, no compren nada en esta tienda.
Mfmiesph
2021-01-13
5/5
Beautiful Small and versatile console

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai