Rinkinys konsolės įrangos kit1 (be kreipiančioji liniuotė). Volai stumdomas vartai


Žymos: tv lg 32 pagrindinė plokštė, samsung i9100 dangtis, "samsung" piktogramą ausinių, yocan sausa žolė vape, sanwa originalioje pakuotėje, suzuki gn125 pedalai, kalbėti lėlės prancūzijos, "samsung" i9301 dalys, santa atveju redmi 4a.

€61.94
  • Yra sandėlyje
  • w15244


Nustatyti консольного aparatūros už stumdomų vartų sveria iki 500 kg yra:

Vadovas ролик-1 vnt. -Viršutinės GAUDYKLĖ-1 Vnt. -Apačioje GAUDYKLĖ-1 Vnt. -Laikiklis iš geležinkelių-1 Vnt. -Kištukas-1 Vnt. -Paramos roller-2 Vnt.

Šis produktas yra ypatingas разработам gido geležinkelių bendrovės "кав"

1. apačioje konsolė su voleliais

Apačioje konsolė su metalo ritinių безотказно veikia bet kuriuo metų laiku, kaip tada, kai visiškai maži, esant aukštai temperatūrai.Dydžio 60 000 откатов vartų.Padengta korozijai atsparių spalvos.Volai запрессованы dėl užsandarinti rutuliniai guoliai su giliais.Gilių griovelių rutuliniai guoliai заложена ресурсная tepalas ne требующая per visą jų eksploatavimo pakeitimas.Guoliai yra atsparūs dulkėms, ir sutapimas geležinkelių spinduliai suteikia apsaugą nuo vandens ir sniego Качественна проварка siūlės-vienas iš stipriausių privalumai prieš kitus gamintojus

2. Riba Roller

Riba Voleliu skirta parama vartus uždaryti, nesuteikia jiems atsipalaiduoti ir suteikia iškrovimo priekiniai роликовой vežimo.Volelis turi didelį tvirtumą, nebijo šoko apkrovų.Metalinės dalys padengtos padengta korozijai atsparia danga.

3. viršutinės ribotuvas arba "roller nuo riedėjimo"

Viršutinės ribotuvas saugiai turi vartus iš šono virpesių, visiškai tylus veikimas.Metalinės dalys padengtos padengta korozijai atsparia danga.

4. mažesnis улавливатель

Mažesnis улавливатель susitvarko riba roller " vartus uždarytas ir yra už juos bazės. pasiūlymo. Уловитель yra pagamintas iš plieno, padengta korozijai atsparia danga.

5. viršutinės уловитель

Viršutinės уловитель skirta улавливания viršutinį vartų, taikomas aukštos vartų siekiant išvengti vingio durų uždanga nuo stipraus vėjo.Pagamintas iš plieno, padengta korozijai atsparia danga.

6. kištukas

Kištuko užkirsti kelią šiukšles, sniego vadovas балку.Stora запрессовывается galutinio pluošto dėl to, kas yra reikalaujama papildomų tvirtinimo detalių.


  • Modelio Numeris: Kit1
  • Atidarymo Modelis: Automatinė
  • Atvira Stiliaus: Stumdomas
  • Prekės Pavadinimas: Namų Vartų
  • Medžiaga: Geležies
  • Kilmės: NR.(Kilmės)


Kd Tudor
2020-11-10
5/5
It came very quickly, the quality is good, thank you pradovtsu. Everything is exactly as written.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai