Mintiml 42 Kišenės Kibirą Įrankis Organizatorius Galonų Kibirą Įrankis Organizatorius Kibirą Bosas Įrankių Krepšys (Įrankiai Netaikoma) Remonto Installa


Žymos: visatos raktas, dėl edita, laoa įrankis, elektros įrankių krepšys profesinės, automobilių skubios pagalbos krepšys, stovykla įrankių krepšys, bosas vyrai, multy įrankis atveju, įrankis " multi pocket krepšys, krepšys įrankis.

€14.64 €18.07
  • Yra sandėlyje
  • w152492


Jūs visada puikus šurmulio, kai jums reikia gauti krūva įrankių?Ne, bet daugiau!Gauti patogu ir lengva laikyti su mūsų 42 Kišenės Kibirą Įrankių Krepšys.Savo naujoviškos konstrukcijos ypatybes, giliau kišenes ir didesnės talpos, kad būtų galima tiksliau universalus masyvas įrankiai ir reikmenys turi būti saugomi, su lengvumu.

Pagrindinės Savybės

Tvarko Visus Jūsų Įrankiai Vienoje Vietoje

Paverčia bet kokį standartinį galonų kibirą, į lengvai atlikti įrankių diržas su mūsų Multi Kišenės Kibirą Įrankių Krepšys!Išlaiko savo purvinas ir atsainiai išmesti įrankiai, organizuotas ir tvarkingas, suteikiant jums patogu ir lengva laikyti organizatorius.

42 Interjero ir Eksterjero Kišenės

Mūsų Kibirą Įrankis Organizatorius suteikia trumpąją organizacija su 42 kišenės iš viso optimalų saugojimo, atlaisvina vidaus kibirą vietos kitų daiktų.Išorinė kišenė, kad būtų lengva pasiekti mažesnių priemonės arba kiekvieno elemento, visi išlaikant kibirą centras atviras masinio saugojimo.

Didelė Anga, kad galėtumėte Lengvai Pasiekti

Kelionių organizatorius suteikia galimybę turėti daug savo rankas ir elektrinių įrankių, 5-galonų kibirą.Tiesiog pasukite savo kibirą, greitai ir lengvai į savo pačių tool tote/maišelį, laikyti arba transportuoti savo ranką /rankiniai įrankiai ir priedai.

Dėvėjimuisi atsparios Ir OutBucket Krepšys

Pagamintas iš Oksfordo Audinys pridėtinės patvarumo, ji leidžia sustiprinti ratlankio indu kišenių ir juosta daigstytas visais streso taškų, šį interjero ir eksterjero kibirą įrankių krepšys yra pasirengę už bet kokį darbą.

Specifikacijos

Medžiaga

Oxford Medžiaga

Produkto Svoris

450G

Gaminio Dydis

29 × 45cm

Pakuotės Turinys

1 × 42 Kišenės Kibirą Įrankių Krepšys (Kibiras Nepridedami) Pastaba

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.


  • Modelio Numeris: Naujas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Oxford Medžiaga
  • Tipas: krepšys
  • Prekės Pavadinimas: isfriday


Kama Real
2020-12-28
1/5
Different colors Fewer pockets

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai