Naujas Aukso Pasėlių Viršuje Mini Sijonas nustatyti Seksuali Lėlė


Žymos: Sijonas, asilas seksuali moteris, cosplay avių, oficialus maxi sijonas, medžio moteris rinkinys, moterų liemenė rinkinys, seksualus galva lėlės, atgimti, kūdikių braškių, tanktop moteris.

€23.79
  • Yra sandėlyje
  • w15306


Valchirly Gyvenimą Daro Nuostabų Rinkinį Sudaro: 1 set top ir mini sijonas Būklė: Naujas su žyma Medžiaga: Spandex,Polyster Individualų užsakymą galima pagaminti.Logotipas gali būti įdėti į suknelę.Individualų dydį galima.Prašome siųsti mums pranešimą detales.Jūsų paklausimą bus atsakyta per 24 valandas.Ačiū.Savybės *Sexy Aukso Pasėlių Viršų ir mini sijonas už Seksuali Lėlė Patogus touch Daugiau dizaino gali būti.Sveiki siųsti mums savo enqury.Dydžių Dydis: 90 cm iki 145cm dydžių lentelė: siūlomas amžius yra tik informacinio pobūdžio.Matavimai parodė, dydžio diagramos žr. prekės matavimai, ne kūnas.Prašome patikrinti, dydis atidžiai prieš jums užsisakyti,ačiū už jūsų supratimą.Dydis gali būti pritaikytas.Jei jums reikia specialaus dydžio , prašome susisiekti su mumis . Jei nesate tikri dėl dydžio, prašome palikti pranešimą jūsų lėlės dydis, kai jūs pateikiate užsakymą.Ačiū\ Mūsų dydis 4 gali tikti standartinis seksuali lėlė už 108cm ir 115cm.

Žymeklio nr.

Krūtinė

Juosmens

Rekomenduojame Aukštis

4

51cm

47cm

90-105cm

6

54.4 cm

50cm

105-115cm

8

57.8 cm

54cm 115-125cm

10

61.2 cm

57cm

125-135cm

12

64.6 cm

60cm

135-145cm Pažymi, dydis yra matuojamas rankas, prašome leisti nedidelius matavimo klaidų.Foto spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo tikrojo produkto dėl spalvų ekranas skirtingų monitorių.Skalbimo Rankų plovimo rekomenduojama su švelnia valymo priemone,be baliklio,pakabinti džiūti Nuotrauka Rodo, Susisiekite, Jei jus domina mūsų produktai,pls nedvejodami kreipkitės į mus.Individualų užsakymą galima pagaminti ir logotipas gali būti įdėti į suknelę.Jūs galite palikti žinutę apie savo klausimus bei savo el. pašto adresą, mes susisieksime su jumis per 24 valandas.Visus jūsų klausimus yra sveikintina.Atsiliepimai ir Jūsų pasitenkinimas ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas, Prašome pateikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.Labai jums ačiū.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis,prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.Jei turite kitų klausimų,pls palikti pranešimą ir savo el. pašto adresą, ir tada mes susisieksime su jumis per 24 valandas.

Gautą Elementą

Patenkintas

Nepatenkinti

5 Žvaigždučių

Susisiekite su mumis

Yra laiko juostos

skirtumas ir mes pasistengsime atsakyti

jūs per 24 valandas.

Detali reitingai apie šią operaciją

Kaip tiksliai buvo gaminio aprašymą?

Kaip patenkinti jums buvo su pardavėjo ryšių?Kaip greitai padarė pardavėjas laivo šią prekę?

Labai Tiksliai

Labai Patenkinta, Labai Greitas

Kaip aš galiu mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo svetainės adresu, naudojant

jūsų stebėjimą number:www.17track.net/en(Nukopijuoti

kad naršyklė atviras)


  • Apdaila: Skylę
  • Specialios Paskirties: Egzotiškas Drabužiai
  • Lytis: MOTERIS
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Medžiaga: Poliesterio Mišinius
  • Apatinis Trikotažas Tipas: Nustatyti


Seminoleg787
2020-12-31
5/5
The Sexy Doll clothing line is premium quality and exceptionally beautiful. Far beyond what the previews suggest. I am more than pleased. Enchanted would be a better term. I am so grateful to have these. They are worth every penny. Thank you. PLEASE MAKE MORE STYLES OF THE SEXY DOLL CLOTHES. I WILL BUY THEM.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai