Super lengvas Titano Medžiagos, Greitas Išleisti Kelių Dviratį Greito Atlaisvinimo Svirtį 9*100mm/10*130mm Dviračių Vėrinukai


Žymos: pedalas kelių dviratį greito atjungimo, stalo titano, sulankstomas vėjo titano, dviračių iešmo, stabdžių rankena kelių, pertrauka šviesos moto, dviračių pertrauka, stovykla titano, didelis priešrūkinis žibintas, dviračio, dviračių iešmo.

€12.30
  • Yra sandėlyje
  • w1534


Super lengvas Titano Medžiagos, Greitas Išleisti Kelių Dviratį Greito Atlaisvinimo Svirtį 9*100mm/10*130mm Dviračių Vėrinukai

Dydis: priekis:9*100mm galinis:10*130mm Medžiaga: Titano Svoris 48+/-5g/pora Spalva: Juoda/Raudona Tinka kelių bike/Rasės Bike Pakuotės Turinys: viena pora plieno greito atleidimo vėrinukai(Įskaitant priekyje ir gale)

Svarbu

Atkreipkite dėmesį ,kad mes nesame atsakingi už:

* Kompensaciniai jums sumokėti importo arba pridėtinės vertės mokesčiai, sukelia savo šalyse.

* Produktų konfiskavo savo vietos muitinės.Mes negalime kontroliuoti bet kurią parinktį, arba į dešinę, kad muitinė turi.

* Bet koks vėlavimas, nelaimingų atsitikimų ar kitomis problemomis, kurias patiria laivybos kompanijų arba oras.

Vežimas

* Mes laivas patvirtino, kad adresas,jūsų, kad adresas turi sutapti su jūsų laivybos adresas

* Visi jūsų užsakymas bus atidžiai tikrinamas prieš paketą.

* Paprastai, mes išsiųsti per 15 darbo dienų, pristatymas su Kinija ePacket, kuri užtruks apie 10-15 darbo dienų atvyko savo šalies Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, kai kurie šalies gali trunka iki 20 darbo dienų);

* Jei jums reikia produktų, skubus, prašome susisiekti su mumis DHL/FEDEX vežėjas, kuris ką tik kaina 2-7 darbo dienas. (Siuntimo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, kai kurie šalies gali trukti iki 12 darbo dienų Kinija Paštu Oro Pašto imsis 10-25 darbo dienų, ir jis gali trukti iki 30 darbo dienų, nes į paskirties vietą ir kitus faktorius.

Sugrįžti ir Grąžinimo Politika

* Visi produktai buvo patikrinti ir supakuoti gera sąlyga prieš pristatymas.

* Prašome susisiekti su mumis per 3 darbo dienas ir parodyti mums, kaip daug įrodymai,nuotraukos, ir tt Jei tai, ką jūs gaunate ateiti su skaldytų arba jie su trūkumais kokybės

* Pirkėjai yra atsakingas už laivybos išlaidų, kurių priežastis grąžinimo ar keitimo.

* Grąžinamoji išmoka bus suteikta po to, kai mes gauti grįžo daiktai į pradinę būklę.

* Naujų elementų ar Pataisytus elementus bus išsiųstas jums, kaip greitai, kaip mes gauti pakeisti.

Atsiliepimai

* Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo.Teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome susisiekti su mumis iš karto prieš jums palikti mums Neutralus arba Neigiamų atsiliepimų, mes padarysime viską, kad jus patenkintas.

Kontaktinė informacija

* Mūsų darbo laikas : GMT+8 pirmadienio iki šeštadienio 8:00-18:00.

* Jei turite kokių nors klausimų ar klausimų apie jūsų užsakymus, prašome nedvejodami rašykite mums.Mes pasistengsime atsakyti į visus laiškus per 24 valandų darbo dienų.

* Tačiau, jokių laiškų bus atsakyta savaitgaliais ar švenčių dienomis.Prašome leisti iki kelių dienų vėlavimo gauti mūsų atsakas po ilgų savaitgaliais ar švenčių dienomis.


  • Prekės Pavadinimas: VĖJO PERTRAUKA
  • Dydis: front
  • Medžiaga: Titano
  • Modelio Numeris: TKCB
  • Naudoti: Kelių Dviračiai


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai