9Pcs Profesinės Roll Pin Punch Nustatyti Ginklą Varžtas Sugauti suristi Atveju Įrankių Rinkinys su Dukart Susidūrė su Minkštos Gumos Plaktuku Plaktuku RL37-0096


Žymos: varžtas sugauti m4, luger, plaktuku mediniai, pin punch rinkinys, pin punch, airsoft m4, bumlon taktinis, gunsmith gynybinės priemonės, gun metal pistoletas, šautuvas stendas.

€7.22 €10.17
  • Yra sandėlyje
  • w153944


Savybės:

1.Pilnas komplektas adatiniai štampus: Tai adata skylių rinkinys yra puikus įrankis, gunsmiths, juvelyrų, laikrodžių, inžinieriai, staliai - mašinų, transporto priemonių, staliaus darbai ir amatai.

Savybės:

1.Pilnas komplektas adatiniai štampus: Tai adata skylių rinkinys yra puikus įrankis, gunsmiths, juvelyrų, laikrodžių, inžinieriai, staliai - mašinų, transporto priemonių, staliaus darbai ir amatai.

Medžiaga:

Grūdinto plieno yra puikus įrankis, perdaryti ir pakartotinai naudoti adatą be didelės žalos smeigtukai.Šie įrankiai yra termiškai apdoroti, lašas plaktuko kalimo, grūdintas ir objektyvų žiedą didesnio patvarumo, processability, ir bendrą produktyvumą.Nustatyti šią patvarus pin smūgis į darbą už jus.Didžiosios Rankena:objektyvų žiedą rankenos yra giliai iškirpti ir leiskite jums gerą supratimą apie tai, o ryškus su plaktuku

Lengvas Dar Galingas Minkštas Plaktukas - lengvas dirbti pamainomis svorio link galvos gabenti papildomų energijos kiekvieną smūgį.Su neslidžia rankena plaktuku siūlo stabilumą ir tikslumą visiems projektams.Su plaktuku pristato galingas streikai atspindys išlaikant darbo paviršius nepažeistas.Ji sukurta siekiant būti storesnis nei įprastai, plaktukas, užtikrinant ilgesnį tarnavimo laiką.

Dvipusis Dizainas Plaktuku - dvigubas, su kuriomis susiduria projekto plaktukas sudaro geltonos spalvos poliuretano, gumos galvos dėl minkšti streikuoti ir mazuto-atsparios gumos galvos naftos paviršiaus.

Savybės:

Su dviejų skirtingų tipų vienetais,vienas kieto plastiko ir viena minkšta guma. 1.DVIPUSIS DIZAINAS PLAKTUKU - dvigubas, su kuriomis susiduria projekto plaktukas sudaro geltonos spalvos poliuretano, gumos galvos dėl minkšti streikuoti ir mazuto-atsparios gumos galvos naftos paviršiaus. 2.LENGVAS DAR GALINGAS MINKŠTAS PLAKTUKAS - lengvas dirbti pamainomis svorio link galvos gabenti papildomų energijos kiekvieną smūgį.Su neslidžia rankena plaktuku siūlo stabilumą ir tikslumą visiems projektams.Su plaktuku pristato galingas streikai atspindys išlaikant darbo paviršius nepažeistas.Ji sukurta siekiant būti storesnis nei įprastai, plaktukas, užtikrinant ilgesnį tarnavimo laiką.

Pastaba: yra 3 paketai gali būti pasirinko.Ir kainos yra skirtingos.

Pakuotėje 1: Tiesiog plaktuku,nr. roll pin punch nustatyti.

2 paketas: Tiesiog roll pin punch nustatyti,nr. plaktuku.

Pakuotėje 3: Tiek roll pin punch nustatyti ir plaktuku.

Apie RiLong

Guang Zhou RiLong Prekybos Plėtros bendradarbiavimo.ltd(LR) buvo įkurta 2008 m. įsikūręs Guangdžou.LR yra profesionalus Lauko Medžioklės & Įrengimai ir Reikmenys.Mūsų misija yra teikti klientams aukštos kokybės produktus,prieinamą kainą ir gerų sprendimų pasaulio vartotojams.Mes pasveikinti jus, iš viso pasaulio, susisiekite su mumis būsimus verslo bendradarbiavimą ir kurti abipusę naudą, kad labai sėkmingai!


  • Galvos Skersmuo Plaktuku: 25mm
  • Modelio Numeris: Roll Pin Punch Nustatyti RL37-0096
  • Svoris Plaktuku: 190g
  • Pakuotės Svoris Roll Pin Punch Rinkinys: 0.35 kg (0.88 lb.)
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Ilgis Plaktuku: 200 mm
  • Medžiaga Roll Pin Punch Rinkinys: Grūdinto plieno
  • Kiekis Roll Pin Punch Rinkinys: 9pcs Roll Pin Punch Rinkinys
  • Tipas Roll Pin Punch Rinkinys: Raundas Punch
  • Prekės Pavadinimas: Bumlon
  • Spalva Roll Pin Punch Rinkinys: kaip nuotraukoje
  • Dydžių lentelė: 1/16", 5/64", 3/32", 1/8", 5/32", 3/16", 7/32", 1/4 ", 5/16"


Melnyshyna Iryna
2020-12-02
5/5
Good product
Joseantonio402
2021-01-25
5/5
The goods are excellent and special thanks to the seller that delivered by cdek
Primaangga53
2020-09-07
5/5
Çok teşekkür ederim süper hızlı ve iyi ambalaj ile geldi. 13 günde ulaştı müthiş. Ürün kaliteli. Umarım uzun süre dayanır.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai