Už GoPro Hero 9) Baterijos Kroviklį 1750mAh Li-ion Baterijos Laikymo Dėžutė Greitai, Įkrovimo Atveju Eiti Pro 9 Veiksmų Fotoaparato Priedai


Žymos: gopro hero 9 black, gopro 9 herojus, lempos gopro 7, dome " gopro hero 9, action cam baterija, gopro sesija, lamax x7, gopro hero 9, gopro mount, kameros stovas krūtinės.

€7.92 €11.48
  • Yra sandėlyje
  • w154713


Už GoPro Hero 9) Baterijos Kroviklį 1750mAh Li-ion Baterijos Laikymo Dėžutė Greitai, Įkrovimo Atveju Eiti Pro 9 Veiksmų Fotoaparato Priedai

Kulka Taškų: 1、Puikiai Gopro Hero 9: baterijos laikymo tipas įkrovimo lauke baterija dekodavimo nėra pop-up, specialiai skirta Gopro Hero 9 fotoaparato baterija, saugojimo ir įkrovimo integruotos pažangios akumuliatoriaus manager, gali imti tris baterijas vienu metu, 2.4 aukštos srovės spartusis įkrovimas, 2,5 H visiškai nemokamai, sustabdyti, kai visiškai nemokamai, išlaikyti savo fotoaparatą ilgiau.

2、Stilingas ir Kompaktiškas Išvaizda: unikalus dizainas leidžia išsiskirti.Šis kompaktiškas ir lengvas įkroviklis gali būti saugomi jūsų kuprinė/fotoaparatas rankinėje/bagažą, kad įkroviklį, gali būti lengvai pakabinti ant kuprinės dirželio arba atgal į savo ranką, kuri labai tinka jūsų GoPro 9 fotoaparatu!

3、Aukštos Kokybės Medžiaga: magnetinio apsaugos viršelio dizainas yra priimtas, kuri yra paprasta ir greita naudoti.Su neslidžiais silikono padas leidžia naudoti daugiau intymus.Visos medžiagos yra ekologiškos ir neteršiantis!

4、Saugus Įkrovimas ir Kelių Apsaugos: kroviklis palaiko apsauga nuo perkrovos, trumpojo jungimo ir overdischarge, perkaitimo, nuo viršsrovių, ir viršįtampio, suteikti jums ir jūsų įranga su visapusiška apsauga.

5、Daugiafunkcinis Dizainas: Jūs galite jį naudoti kaip įkroviklį imti 3 GoPro Hero9 baterijas vienu metu ir kaip saugojimo dėžutė, skirta laikyti 3 baterijos ir 2 atminties korteles.Pakuotės turinys: 1 x įkraunama dėžutė, 2 x baterijos 1 x Krovimo kabelis.Pastaba: atminties kortelė nėra teikiamos pakuotėje!

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Bagažo Baterijos Įkroviklio Rinkinys Herojus 9

Bagažo kroviklis:

Medžiaga: aplinkos apsaugos medžiaga ABS

Spalva: juoda

Tinka modeliams: už Gopro Hero 9

Įėjimas: 5V-2.4

Galia: 4.4 V 800mAh*3

Pilnas įkrovimo trukmė: 2,5 val

Įkrovimo dėžutės dydis: apie 105*124*56 mm/4.13*4.88*2.20 colių

Pastovus žalia šviesa: visiškai įkrautas

Geltona šviesa yra visada įjungta, mėlyna šviesa yra kvėpavimas: beveik pilnas.

Geltona šviesa yra visada, mėlyna šviesa kvėpavimas: įkrovimo.

Blue power lemputė visada: veikiant budėjimo režimu, be apkrovos.

Pareigos: aiškiai rodo baterijos įkrovimo būseną, puikus greito įkrovimo iš Gopro 9 baterijų žiedu, ir gali tilpti dvi atminties korteles ir tris baterijas vienu metu!

Saugos rodikliai: per įtampos apsaugą, per srovės apsaugos, per power protection, per biudžeto įvykdymo patvirtinimo apsauga nuo trumpojo jungimo, atkūrimo, apsaugos!

Polimeras ličio baterijos (2 pakuotės):

Vardinė talpa: 1750mAh 5.0 Wh

Baterijos galia: 3.8 V/1.2 A

Baterijos galia: 3.8 V/1.2 A

Grynasis svoris: apie 33G

Baterijos dydis: apie 4.1x3.4x13cm/1.61x1.34x5.12inch

Pakavimo Sąrašas:

Bagažo Apmokestinimo Dėžutės*1

Baterija Herojus 9*2

Tipas-C Įkrovimo Kabelis*1

Instrukcija*1

Pakavimo Dėžutė*1


  • Tipas: Veiksmų Fotoaparato Priedai Rinkiniai
  • Medžiaga: Kita
  • Suderinami Veiksmai, Fotoaparatas Prekės: gopro
  • Modelio Numeris: Už Gopro Hero 9 Baterijas
  • Suderinama Modelis: už GoPro Hero 9
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: SHZONS


Melnichuk1983
2021-01-23
5/5
All super friends came for three weeks to Ukraine Nikolaev

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai