Kūdikių Silikono Patiekalų Pietūs Plokštė Dubenį Stalo Šaukštas Maisto Indai Vaikams siurbtukas Tvirtinimo BPA Nemokamai Maitinti Vakarienė Dubuo


Žymos: bambuko patiekalas, silicio plokštelės, vaikai taurės derliaus, vaikų stalo, vaikas šėrimo dubuo, vaikiški stalo įrankiai vaikams, harajuku parko, vaiko patiekalas, kūdikių silikono patiekalas įsiurbimo, boho valgomasis plokštė.

€4.60 €7.80
  • Yra sandėlyje
  • w155543


Didmeninė nuorodą dropshipping Nemokamas pristatymas užsakymų daugiau nei US $ 48 Nemokamas pristatymas užsakymų daugiau nei 150 JAV dolerių Atvyko apie 7 dienas, Spustelėkite daugiau taikomos nuolaidos!

↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓

100% silicio dioksido gelio medžiagos, ekologiška, nr. susitraukimas, nr. deformacijos, pramonės pirmas.Per įvairius aplinkos apsaugos bandymai, geras elastingumas, daugiausia naudojami siekiant padaryti silikagelio dienos poreikius, silikageliu, indai ir kt., ilgo tarnavimo laiko, spalvos ir formos gali būti koreguojamos, atsižvelgiant į reikalavimus. 1. Įvairių spalvų, yra parenkami, ryškios spalvos sukuria vulkanizavimo procesas.Gamybos procesas yra saugi ir higieniška, ir ji yra pagaminta iš importuotų maisto kokybės silikagelio.Palyginti su kitais tos pačios rūšies, tai yra saugiau ir ekologiškiau. 2. Naudokite 100% maisto klasės silicio dioksido gelio medžiagos; produktas yra lengva nešiotis, lengva valyti ir išlaikyti ryškiai amžinai. 3. Silikagelio naudojamos medžiagos yra labai elastinga; produktas turi gerą lankstumą, nėra lengva keisti formą, ir yra labai tvirta. 4. Aukštos temperatūros (žemos temperatūros); varža, didžiausia šilumos varža gali pasiekti 230 C (žemiausia šalčio atsparumas gali pasiekti - 40 ° C); 5. Jis yra ilgesnis tarnavimo laikas nei iš kitų medžiagų; ji yra atspari naftos teršalų, korozijos ir mikrobangų spinduliuotės.

Pastaba : Jei jūs gavote savo paketą, jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis.

Sprendimas modulis Q:Ar turi sertifikatą savo dantų gelio produktai?A: Taip, brangusis, Mūsų ir silikono gaminiai: FDA/ BPA Free/ EN71-3/ Australijos Standartas Sertifikatas......Klausimas:Kiek laiko turi praeiti, kad sklypas bus gautas po sklypas yra vežamos?A: DHL/ UPS/ Aramex apie 8-10days."Fedex" apie 3-5days.www.ylakiuglobosnamai.lt Standartinis Pristatymas apie 25-45days.Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius apie 45-60days.Q: Ar turite gamyklos?A: Taip, brangusis, Mes turime labiausiai profesionalus dantų želatina komanda Kinijoje, ir mes projektuojame ir parduoti savo produktus.Ir mes priimti individualų produktų, pavyzdžiui, prekės ženklo pritaikymas, kūdikių personalizavimas pritaikymas, produkto pritaikymas...Klausimas: Kada galime gauti siuntinį?E-pakelis: apie 25days Express: 8-10days Fedex IP: 3-5days www.ylakiuglobosnamai.lt Standartinis Pristatymas: apie 25dyas Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius: 45-60days Jei norite daugiau žinoti apie naudojimo ir pritaikymas dantų gelio produktus, visada galite susisiekti su mumis ir tikimės, kad išgirsti iš tavęs.Ačiū.


  • Vieta: Baby Shower Dovana Kalėdų Dovana
  • Klasifikacija: Dubuo
  • Tipas: Indai
  • : Vaikų prekės
  • Amžiaus Grupė: Kūdikiams
  • Sertifikavimo: CE / ES
  • Modelio Numeris: silikono dubuo
  • Medžiaga Funkcija: PVC Nemokamai
  • Medžiaga: maisto klasės silikono perle
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Funkcija: Kūdikiams maitinti
  • Didmeninė: priimti
  • Produkto pavadinimas: silikono dubuo
  • Gana Lengva Valyti: Su Šilto Vandens


Sheilag79
2020-10-27
5/5
Very beautiful set. It took a couple months to come, but the price difference between AliExpress and in store was worth the wait.
Anonim 44
2020-09-14
1/5
I have a gray color ordered. But have a received that as well as White is. Totally not like the picture.
Makarmakarmakarm
2020-09-18
4/5
As in the picture. Parcel intact. Really beautiful
Borntorun2448
2020-08-20
4/5
Llegó a tiempo, perfectamente embalado y es de muy buena calidad. Muy recomendable para aprendizaje alimenticio. No sé mueve nada lo que hace que su función sea la correcta.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai