Kalėdų Rekvizitai, Pripučiami Žaislai, Meduoliai Su Imbiero Priedais Santa Claus Formos Pripučiamą Modelį Juokingas Spektaklis Rekvizitai


Žymos: kalėdų antklodė meduoliai su imbiero priedais, kalėdų lėlės meduoliai su imbiero priedais, kalėdų formos meduoliai su imbiero priedais, jaučiausi foto prop, kūdikio fotosesiją, kūdikis, berniukas fotosesiją, šablonai kalėdų meduoliai su imbiero priedais, širdies prop, kalėdų nustatyti meduoliai su imbiero priedais, naujas gimęs šaudyti.

€14.08 €20.70
  • Yra sandėlyje
  • w156258


Savybės:

1. Šilkografija: produkto modelis yra pagamintas iš aukštos kokybės ekologiškos rašalas, spausdinimo aišku, kad modelis yra rafinuotas ir gražus.

2. Vidaus apšvietimas: produktas naudoja aukšto ryškumo LED žibintai, įtampa yra 12v saugos įtampos, ir yra įrengta su didelės spartos, mažai triukšmo gerbėjai.

3. Vėjo raišteliu: produktas naudoja didelio stiprumo nailono raišteliu produkto fiksavimo, ir didelio stiprumo fiksuotojo žemės įdėklai, kurie gali būti naudojami nustatant ypatingomis progomis.

Aprašymas:

Šis produktas yra meduoliai su imbiero priedais Santa Claus modelis pripučiamų žaislų su restorano formą ir pripučiamos konstrukcijos, tinka naudoti kaip veiklos rekvizitai Kalėdų šalims.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Poliesteris

Aukštis: 1,5 m

Svoris: 1kg

Pakuotė:

1* Pripučiamas žaislas

1* Pripūtimo ventiliatorius

1* Transformatorius

2* LED šviesos

2* Žemės plug

2* Raišteliu

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Skaičius, Vnt: 1pc
  • Modelio Numeris: SG956202-1
  • Rinkinys Tipas: No
  • Tipas Didmeninės: Taip(>50 Vnt.)


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai