Moterų Atsitiktinis Antis Batai Naujas Mados Lengvi Patogūs Dizaino Butas Mokyklos Mokasīni, Pavasarį, Rudenį Mažo Kulno Veganų Baleto


Žymos: popigist moterų batai, medžiaga turkija, atsitiktinis moterų, batų moterys, vyrų, moterų loafer, aukštakulniai moterims, vyrai veganų, super aukštos platformos batus, rūpintis moterų mados, batų.

€24.67 €29.03
  • Yra sandėlyje
  • w158085


Lengvas ir Patogus Dizainas.

Mes.Yra.Fimode

Įsteigta 1998 m. gamintojas ready-to-wear odos & kailio drabužius ir aksesuarus, Fimode pritarė mažmeninės prekybos parduotuvę sektorius atgal iki dabar.Po to, mes esame su jumis kartu su www.ylakiuglobosnamai.lt.

Tai yra mūsų tikslas, kad atspindėtų pasaulio dabartinės tendencijos, per mūsų unikalias kolekcijas, taip pat nustatyti nauji.

Mes siekiame tik pasiūlyti išskirtines gaminio kokybė ir autentiškas kainas.Mes užtikriname, kad visi mūsų produktai atitinka šiuos svarbi ir labai vertinama, reikalavimus.

Siūlydami platų produktų, mes manome, kad tai labai svarbu išlaikyti tikrą ilgalaikį ryšį su klientu.Mūsų tikslas yra tiekti gyvenimą.

Klientų Pasitenkinimas yra mūsų prioritetas numeris vienas.

Mūsų klientams gauti patirtimi iš pirmų rankų, ką reiškia būti dalis Fimode šeimos.Siekiant išlaikyti šiuos vertingus santykius, mes įsitikinkite, kad žinote, kas yra mūsų klientai ir nuolat juos atnaujinti, apie tai, kas mes esame.

Mūsų dizaino komanda siekia sukurti įvairių kolekcijų, pagrindinis dėmesys klientų poreikiams ir pageidavimams.

Prekybos Vadovas Fimode Pirkėjai

Galite pateikti užsakymą.Tada, mes gauname jūsų užsakymą.Būsime laukia mokėjimo www.ylakiuglobosnamai.lt bus išleisti.Po to, mes paruošime jūsų užsakymą.Tada, mes pakuotės užsakymą mūsų sandėlyje kruopščiai.Krovinių bendrovė galės pasiimti savo užsakymą mūsų sandėlyje.Jie bus užbaigti krovinių procedūras ir enplane juos.Atėjo laikas už Skrydį į Paskirties Šalį.Ten bus muitinio įforminimo proceso paskirties šalyje.Jūsų užsakymas bus priimtas vietos krovinių kompanija.Galiausiai, jūsų produktas yra "Pristatyti"...

Tai lengva procesas jums, kad mūsų Fimode produktus!

Dažnai Užduodami Klausimai ir Pastabos iš Fimode

Vežimas

1. Jūsų užsakymas bus paruoštos ir išsiųstos per 1-3 dienas po www.ylakiuglobosnamai.lt patikrina mokėjimo.Ypatingais atvejais, jeigu yra preternatural būklės, tai gali užtrukti 3-5 dienas.

2. Mes laivas visus mūsų daiktus per CAINIAO.Galite patikrinti apytikslis pristatymo laikas paketu iš jūsų apskrityje iš mūsų pristatymo žemėlapyje.

3. Jums bus gauti savo sekimo numerį iš Cainiao.Jūs galite sekti savo paketus kiekvieną kartą.

4. Prašome atkreipti dėmesį, kad nėra jokių siuntimo išlaidų, tačiau mūsų vertingų klientų yra atsakingas už papildomus muito mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.

Pristatymas:

Galite patikrinti, pristatymo laikas, už savo šalies virš žemėlapio.Jei turite bet kokios kitos informacijos, prašome susisiekti su mūsų komanda.

Grąžinimas ir keitimas

1. Fimode garantuoja, kad visi produktai, kuriuos mes gaminame, turėti pilnas kokybės, kaip mes žadėjome.Mūsų kokybės kontrolės departamento išnagrinės jūsų produkto du kartus, kol mes laivas pakuotės.Jums nebus priimti visus kokybės defektų.

2. Jei nesate patenkinti savo užsakymą nors jis nebuvo jokių kokybės problema, galėsite grąžinti prekę pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis prieš grąžindami prekes.Tačiau, mūsų vertingų klientų, turėtų būti informuoti, kad jie yra atsakingi už visas siuntimo mokesčius ir produktas, kurį gavote, neturėtų būti naudojami.

Atsiliepimai

1. Dalintis jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Palikite mums savo teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Jei įmanoma, savo nuotrauką su savo naują produktą padarys mus tokia laiminga!

2. Jei nesate patenkintas mūsų daiktų, prašome nesuteikia mums blogų atsiliepimų tiesiogiai (Savo blogų atsiliepimų skauda mums labai), prašome elektroniniu paštu mums.Apie savo rūpesčius mes tikrai jums tinkamas sprendimas, ir kad jūs turite 100% patenkintas.

Susisiekite Su Mumis

Susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Visi el. laiškai ar pranešimai bus atsakyta nedelsiant.


  • Padas Medžiaga: PVC
  • Pagamintas Turkijoje: Pagamintas Turkijoje
  • Uždaryti Tipas: Slip-On
  • Sezonas: Pavasario, Rudens, Vasaros
  • Lytis: Moterų, Mergaičių, Merginų, Moterų
  • Modelio Tipas: Spausdinti
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Pamušalas: PU
  • Modelio Numeris: ANTIS
  • Batviršio Medžiaga: PU
  • Pristatymo būdai: Nemokamas Pristatymas
  • Kojų Formos: Suapvalinti Pirštas
  • Kilmės: TR(Kilmės)
  • Proga: Atsitiktinis
  • Vidpadžio Medžiaga: PU
  • Medžiaga: % 100
  • Butai Tipas: Butas Platforma
  • Mados Elementas: Sekli
  • Elemento Tipas: Butai
  • Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį


Blueatto
2020-11-21
5/5
Excellent shoes ,I buyed to colours ,the details r really really good....the colours r same as picture...very happy with my purchase,definitely going to buy again, very helpful seller,really appreciated ..I recommend ..very quick delivery ..Thank you seller.
Gargichande
2020-11-21
5/5
Excellent shoes ,I buyed to colours ,the details r really really good....the colours are exactly the same as picture....very happy with my purchase,definitely going to buy again, very helpful seller,really appreciated ..I recommend ..delivery was fast. Thank you seller.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai