Didelis 64CM Žaisti Namuose Žaislas "PASIDARYK pats" Lėlės Namas Princesės Pilis su Šviesos Kambariai Lėlės Mergina Lėlių Rinkinį, Dovana, Žaislai Mergaitėms, vaikams, Vaikui,


Žymos: "pasidaryk pats" lėlių namelis, "pasidaryk pats" rinkinys lėlių namelis, apšvietimo sistemos, lėlių namelis, lėlių namelis, didelis lėlės namas, "pasidaryk pats" rinkinys lėlių namelis miniatiūriniai, namas barbė, paprastas rinkinys lėlių namelis, "pasidaryk pats" miniatiūriniai lėlių namelis, rinkinys lėlių namelis.

€28.79 €73.82
  • Yra sandėlyje
  • w159904


Pavadinimas: vienas komplektas žaisti namas žaislai Spalva:Rožinė Medžiaga: ABS Pakuotė: Putų box Funkcija:namas su Lėlės kambarys ,Virtuvė, vonios kambarys,fortepijonas kambarys .gyvenamasis kambarys.Lėlės,gėlės.Sūpynės .Trojos Arklys House dydis: Castle1 52x6.8x36.8CM ,Aukštis:36.8 CM Castle2 58x6.8x38.6CM ,Aukštis:38.6 CM Castle3 58x6.8x38.6CM,Aukštis:38.6 CM

Castle4

58x6.8 x38.6CM ,Aukštis:38.6 CM Castle5 64x6.8x40.5CM,Aukštis:40.5 CM Castle6 64x6.8x40.5CM,Aukštis:40.5 CM

Mansion Lėlių Aksesuarai ir Baldai - Tai miniatiūriniai vaikų townhouse yra vietos papuošti, įskaitant šeimos, gyvenamasis kambarys, princesė tematikos patalpa, valgomasis, lėlės.

Atidaryti Lėlės Townhouse Fantazijos Savybės - namas nustatykite funkcijos unikalus namų baldų ir prietaisų, įskaitant apversti aukštyn tualetas ir kailis stovas lengvai judėti ir išdėstymas.

Lėlės žaislas nustatyti vaidina nuostabias istorijas - a lėlių, kurios skatina vaikus kurti svajonių namas.Galite vaidmuo žaisti su draugais ir žaisti su naminiais gyvūnais.Mielas playhouse įkvepia vaizduotę apsimesti žaisti, skirtą leisti aktyviai žaisti ir apsakymų, o taip pat skatinti bendravimą, svarstymų ir samprotavimų.

Keli būdai sukurti siekiant pagerinti mokymosi įgūdžiai - stebuklinga kotedže yra anglų surinkimo instrukcijos ir išsamios iliustracijos ir piešiniai.The townhouse gali būti surinkti į skirtingas stabilių formų, kurios gali būti perkeltas ne bus, leidžianti ikimokyklinio amžiaus praktikos motorinius įgūdžius ir skatinti kūrybiškumą.

SAUGUS KOKYBĖS MEDŽIAGOS Bamblys "Playhouse" Klubas yra pagamintas iš BPA-free, non-toxic ABS plastiko, kurios eina Žaislas Vartojimo Produktų Saugos Gerinimo Įstatymas ir ASTM bandymai, leidžiantys vaikus į "PASIDARYK pats" ir jaustis saugiai sklandžiai.Tai princesės pilis " playhouse ateina šviežia, ryškių ir ryškių spalvų, ir ateina gražioje dovanų dėžutėje, todėl tai puikus žaislas rinkinys berniukams ir mergaitėms.

Vienas rinkiniai, play house žaislai * 1

Įspėjimas:

1. Dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva prekes.Mes garantuojame, kad stilius atitinka nuotrauką.

2. Dėl skirtingų rankinis matavimo metodus, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumai.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Dollhouses
  • Įspėjimas: NE
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Sertifikavimo: CE
  • Lytis: Merginos
  • Plastiko Tipas: ABS
  • Modelio Numeris: lėlės namas
  • Amžius: 12-15 Metų


Ay0criminalx3
2021-01-18
5/5
I have not received the request so far Please reply as soon as possible

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai