Mažas Mini Diržas Mašina "PASIDARYK pats" Poliravimo Staklės, Šlifavimo Staklės fiksuoto Kampo Galandimo Mašina Ašmenys Mašina Mašinos Diržas


Žymos: grupė galandymo staklės, micro poliravimo mašina, inkaro mašina, dažų šlifavimo staklės, belt sander, sumalkite mašina, mini sander, metalo kampas malūnėlis, mini lenkų, poliravimo mašina mašinos.

€18.98 €21.32
  • Yra sandėlyje
  • w160186


Produkto Parametrai

Savybės: Tai yra daugiafunkcinis diržas šlifavimo mašina su mini nešiojamų ir mažai triukšmo.Jis vartojamas didelio greičio plieno gręžimo, grubus šlifavimas, apvadu ašmenys, volframo plieno šlifavimo įrankis, poliruoti Bodhi šaknis ir kt.Ji yra lengva įdiegti ir valdyti.Tai yra namų ūkio įrankis.kūrybiškumas.Pagamintas iš aukštos kokybės metalo, tai nėra lengva, rūdžių, nusidėvėjimą ir turi ilgą tarnavimo laiką.Įmontuotas dvigubas guolis, non-slip, apsauga nuo dulkių.Pagrindas yra stabilus ir tvirtas, ir gali būti tiekiamas ant stalo išsaugoti pastangų.Ekscentriškas padarinių rato yra skirtos reguliuoti verticality diržą.Diržo reguliavimo varantys turi pavasario struktūrą automatinio reguliavimo įtampa.Darbalaukis yra nemokama, kad reguliuoti kampas ir vergas padarinių varantys priduria, įpjovos, kad galėtų skaidrių aukštyn ir žemyn, be popping.specifikacija: medžiaga: metalas Spalva: sidabrinė Tipas: 1-3 (pasirinktinai) 1 tipas: pliko metalo, 7-speed maitinimo šaltinis 2 tipas: Pliko Metalo, 7-pavarų galia tiekimo Tolygus greičio ribotuvas 3 tipas: Pliko Metalo, 7-pavarų galia tiekimo Tolygus greičio ribotuvas, Tylus, lankstus velenas

Medienos apdirbimo mašinų sauga žinių ** Medienos apdirbimo mašinos ir įrenginiai yra pavojingi, mechaninė įranga, kuri yra lengvai susižeisti.

(1) yra keturios pagrindinės priežastys, dėl kurių atsiradimo medienos apdirbimo mašinų avarijų: 1. Darbinis velenas, medžio apdirbimo staklės turi didelį sukimosi greitis ir didelis sukimosi inercija, todėl sunku stabdys.Siekiant sustabdyti variklį, kaip galima greičiau po to, variklis sustoja, operatorius, dažnai naudojamas stabdymo su ranka, arba medinės lazdelės, dažnai sukelia žalą dėl netyčinio kontakto tarp rankų ir sukasi įrankis. 2. Medienos apdirbimo mašinų daugiausiai naudojama vadovas kūdikį, kuris yra priežastis, dėl paslėpto žalos.Kai ranka stumia medienos į šėrimo, dėl tarpa, lenkimo ar kitų defektų, rankos ir pažangiausius yra nesąmoningai susisiekti ir susižeisti. 3. Medienos apdirbimo mašinos yra didelis sukimosi greitis ir nevienodas medienos yra tvarkomi.Triukšmas yra per didelis pjovimo procesas, vibracijos yra didelis, darbo intensyvumas darbuotojų yra didelis, ir nuovargis yra lengva.Visi šie faktoriai lengva sukelti operatoriaus padaryti klaidų ir pakenkti. 4. Operatorius nėra susipažinę su veiklos ir saugaus eksploatavimo technologijos, medžio apdirbimo mašinos, arba veikia ne pagal saugos valdymo taisykles.Be to, medžio apdirbimo mašinos, įranga neturi apsauginių įdiegta arba apsauginiai nepavyksta, kuris yra labai tikėtina, kad sukelti traumas, avarijas. (2) pagrindinės priemonės, siekiant užkirsti kelią medienos apdirbimo mašinų avarijų yra tokie: 1. Visų rūšių medienos apdirbimo, mašinų ir įrengimų, turėtų būti įrengti efektyvų stabdymą prietaisai, apsaugos prietaisai, ir dulkių surinkimo ir drožlių šalinimo įrenginius. 2. Naudojant medienos apdirbimo mašinų, ji turi būti užtikrinta, kad nėra kenksmingų vibracijų bus gaminama naudojant bet kurią priemonę, bet pjovimo greitį, kad būtų išvengta pavojaus metu.

Svarbūs Patarimai:

1. Mes išsiųsti prekes per 15 dienų nuo mokėjimo yra normalu. 2. Adresas prekes išsiųsime yra nuo informacijos.Pirkėjas privalo užtikrinti, kad pristatymo adresas yra teisingas. 3 defektais arba blogo straipsnių.Mes suteiksime pakeitimo ar grąžinimo gavusi įrodymų foto. 4. Jei norite pakeisti, jums reikės mokėti atidėtos sustojimo norma.


  • Maitinimo Šaltinis: DC
  • Tipas: Stendo Polisher
  • Prekės Pavadinimas: YESOK
  • Matmenys: 19*12*15 cm
  • Galia: Under 300W
  • Be Apkrovos Greitis: 4000rpm
  • Nominali Įėjimo Galia: 200W
  • Modelio Numeris: 001
  • Svoris: 2KG
  • Naudojimas: Namuose "PASIDARYK pats"
  • Vardinė Įtampa: 24V


Mazenameen
2020-08-22
5/5
Very cood for watchmaker

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai