Šunų Drabužius Dinozaurų Permainingas Pet Drabužiai Didmeninė Storas Šiltas Tiesiogiai Kojų, Šunų Drabužius Vieno Produkto Dropshipping


Žymos: vyrai dropshipping produktus, dropshipping 2020 produktus, kaip rasti produktus, dropship, lego vandens produktai, dropship produktų 2018, aukštos klasės dropship produktus, kūdikių plokštės produktus, dropship organinių kūdikių produktai, pelningas dropshipping produktus, dropshipping "apple" produktus.

€4.09
  • Yra sandėlyje
  • w160254


Realus Poveikis Pav.

[Prekybos Informacija]]

1. Prašome Susisiekti su Mūsų Wangwang Klientų Aptarnavimo kiek Įmanoma, prieš Fotografuodami Patvirtinti Krovinių vežimo, Konkrečios Specifikacijos, Modeliai ir Produktų Kiekiai, ir Taip Išvengti Nereikalingų Rūpesčių. 2. Jeigu Yra kažkokių Kitų Problemų, susijusių su Prekių, Prašome Susisiekti su Mūsų Parduotuvėje Laiku!Mes Stengiamės Patenkinti Jus, ir Nereikia Duoti Neigiamų Pastabų ne Bus.Kai Prekės Yra Parduotos, Jei Nėra Kokybės Problema, Jos Nebus Galima Grąžinti Arba pakeisti.Jei Yra Kokybės Problemų, Prašome Fotografuoti ir Atostogų Pažymėjimą, Kai gaunate Prekes,

ir, Susisiekite su Mūsų Klientų Aptarnavimo Metu, Mes Sprendžiame ir Teikti Gerai Paslaugą Giminaičiai Laiko.

Jei kas Nors Nutrauks Garantijos už Šį Reiškinį, Prašome Suprasti, Nepatogumus!

[Pašto Instrukcijos]]

1. Jei Elementas, kurį Įsigijote, Yra Mažiau nei Kelis kg, Mes Pristatysime Jį Jums Express Pristatymas.Jei Turite Kitų Specialiųjų Reikalavimų, Prašome Susisiekti Su Wangwang Internetu Klientų Aptarnavimo!

2. Atokiose Vietovėse, kai kuriose Vietose, Kur Logistikos Ar skubaus Pristatymo Negali Pasiekti Reikia, Susisiekite su Mūsų Klientų Aptarnavimo Darbuotojai!

3. Jeigu norite Atsiųsti SF Express Skubaus Pristatymo, Rekomenduojama Mokėti Krovinių Atvykus.Prašome Susisiekti su Mumis jei norite Keisti Krovinių vežimo, Nes Krovinių Atvykus Yra tas Pats, kaip Kaina, kurią Mes iš Anksto Sumokėta.

Pastaba: Krovinių Modulis Yra Nuoroda Tik.Nes Standartinės Dalys Yra Sunkiųjų Metalų Objektus, Juos Lengva Būti Antsvorio ir Pašto Skiriasi iš vietos į Vietą, Prašome Susisiekti su Klientų Aptarnavimo Keisti Krovinių vežimo Kainą.

Pristatymo Laikas Yra 0,5-2 Dienas Provincijoje, 2-4 Dienų, ne Provincija, ir apie 3-8 Dienas Atokiose Vietovėse.Greitis Yra Ne Tai, Ką Mes Galime Suvokti.Mes Galime Garantuoti Tik Pristatyti Prekes Jums kaip Galima Greičiau, kaip buvo Žadėta, prašome Suprasti Daugiau!!!

[Susisiekite Su Mumis]]

Apie Išreikšti Gavimo Prašome Patikrinti, ar Prekių Kiekis ir Būklė Produktų, Pirmiausia, Kai, greitas Pristatymas Yra Pristatomi Asmeniškai.Nėra Išimtis ir Pasirašyti už Prekes,

Kai prisijungsite, Prekės Bus Laikoma Geros Būklės.Jei Yra kokių nors Anomalijų Ar skubus Pristatymas neleidžiama Tikrinti Prekes, Susisiekite su Mūsų Klientų Aptarnavimo Laiką.Mes Padės Išspręsti šią Problemą kaip Įmanoma Greičiau Užtikrinti, Kad Gausite geriausią Prekių.

Telefonas: 17722338823


  • spalva: Dinozaurų Žalios Spalvos, su Keturiomis Kojomis
  • Dydis: XS,S,M,L,XL,XXL
  • Medžiaga: Medvilnės
  • Kilmė: Kinija
  • Taikant Lyčių: Bendrosios Paskirties
  • Produktų Kategorijos: Dygsniuotas Medvilnės Audinio
  • Ar Patento Šaltinis: No
  • Kategorijos: Pet Drabužiai
  • Ar Importuoti: No


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai