84pcs Vienaragis Gimtadienio Džiaugtis Rinkinys Vaikams Vestuvių Dovana Svečiams Grįžti Dovanos Mergaites / Boy Šalies Prekių


Žymos: balionas parduotuvė, gimtadienis dekoro šalis, drrsses vaikai, sodinamoji mediniai, festivak vestuvių svečių, valentino valentino dovana, 500 1 8 bitų, dream dangus, colar moana, žaislas vienaragis.

€13.05 €15.18
  • Yra sandėlyje
  • w160331


Šis mielas vienaragis šalis komplektą įeina: 12 vienaragis naudai, krepšiai, 12 Vienaragis Karoliai , 12Unicorn Apyrankės, 12 Vienaragis Keychains, 12 vienaragis laikinos tatuiruotės, 12 vienaragis plaukų clips 12 vienaragis žiedai.

Labai smagu naujumo elementą, bet kieme šalis, įdėti juos į Piñata užpildų ar prizų už studentų ir dovana vaikams.Sukurti Magišką Vienaragis Teminius Šalis, kad visi bus meilė šių naudai gydyti goodie bag stuffers!

MOKYKLŲ ir ORGANIZACIJŲ: Tai yra puikus lobis langelyje žaislai ir apdovanoti prizais.Reikia apdovanoti juos už gerą elgesį?Jūs Turite Jį!

Tai rinkiniai, įskaitant šalis, krepšiai, kiekvienam imtis šalis, šalis.

Jis yra populiarus tiek mergaitėms, vaikams ir suaugusiems už bet kokio amžiaus.Jūs galite įdėti arba taikyti juos bet kur jums patinka, pvz helovinas dovanų rinkinys vaikams, vaikų stuff kalėdų.

CHROMATINES ABERACIJAS

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali parodyti tikrąją spalvą prekės, mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

DIDMENINĖ

Didmeninė, jūs galite susisiekti su mumis, ir mes pasiūlysime geriausias nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.

PO APMOKĖJIMO

Patikrinkite adresas

Prašome patikrinti, ar jūsų adresu po to, kai jūsų mokėjimo, mes išsiųsti jį kaip savo užsakymą adresą.Todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas.

Kantriai laukti

Prašome palaukti kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko, ir susisiekti su mumis, kad mes galime padėti jums sekti jį.

GRĄŽINIMAS IR KEITIMAS

1. Visos mūsų prekės yra patikrintos ir kupini geros būklės, prieš pristatymas.

2. Jei radote jokių problemų su mūsų daiktų, prašome nedvejodami susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo komanda, per 7 dienas gavus prekę.mes stengiamės, išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.

3. Jei nesate visiškai patenkintas savo pirkiniu, galite jį grąžinti mums arba mainų.Visi grįžta prekės negali būti naudojami ar parodyti, bet ženklas tyčinę žalą ir turėtų būti be originalios pakuotės.( Pirkėjai turėtų prisiimti krovinių ir atgal, jei nėra kokybės problema produkto.)

ATSILIEPIMAI

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus. 2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis laiku.Mes garantuojame, mes 100% išspręsti bet kokią problemą už jus.


  • Medžiaga: PVC
  • Modelio Numeris: GSA-002
  • Skaičius, Vnt: 84pcs
  • modelis: Animacinių filmų gyvūnų
  • Proga: Šalis


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai