Šunelis Viliojimo Šukos Kačių Plaukai Nekristų Šalinimo Lietusmētelis Teptuku Žoliapjovės Produkto Augintiniai Valymo Priemonė, Skirta Mažiems Šunims Ir Katėms


Žymos: clipper šuns plaukų, rd290, krūmapjovei, didelių šunų lietusmētelis šepetys, šuo grooming šukos uk, teptuku lietusmētelis, mados naminių gyvūnėlių priežiūros produktai, šukos plaukų šalinimo gyvūnus, vyrai valymo produktai, elektros blusų šepetys.

€7.47 €10.67
  • Yra sandėlyje
  • w160452


Efektyviai pašalina negyvų plaukų: Mūsų profesionalus teptukas, atsarginės dalys jūsų laiką ir sąnaudas, aplankyti klinikose, arba pet kirpėjai.Pagamintas iš nerūdijančio plieno, ši priemonė padeda sumažinti praliejimo 95%!papildomų TLC jūsų augintiniui: ne tik pašalinti palaidi plaukai, mūsų šukavimas Šepečiu smoothens Kailių.Jis taip pat pagerina kraujo apytaką, ramina jūsų augintiniui, o savo kailį sveiką ir blizga.rankinių dizainas: Minkšta, patogi rankena neleidžia savo ranką ir riešą nuo vis Įtempti.Ji taip pat yra anti-slip, ing tikslumo ir kontrolės kiekvienas insulto teptuku.Lengva prižiūrėti: Šios šukos yra nuimamas, todėl jį lengva valyti.Tai gali būti nuimti paspauskite mygtuką ir ji spragtelėjusi teisę grįžti į vietą.Jūs turite teptuku, kad visada paruošta naudoti!Visi kailių tipai: Ar jūsų gyvūnas turi storas, plonais, ar garbanotas kailio, galite pasikliauti mūsų deshedding šukos laikyti jį sutvarkyta.Jis puikiai šunims ir katėms su trumpalaikes, Vidutinės trukmės, arba ilgi plaukai!Svoris:0.15 kg Medžiaga: ABS

DUK :

Kaip aš galiu sekti mano sklypo?Jūs galite sekti savo sklypo interneto svetainėje : www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) prisiminti įvesties sekimo numerį.Mes siūlome dropshipping paslauga?Tikrai, tiesiog palikite atkreipkite dėmesį, kad mes ne įdėti bet, sąskaitos-faktūros, QR kodų, akcijos ar jūsų prekės ženklo pavadinimas, logotipas sklypų.Grįžti Politikos Elementų NEMOKAMAI GRĄŽINTI piktogramą 1. jūs gaunate papildomą 15 dienų (viršuje, kad dėl laiku, data) nuspręsti, jei norite išsaugoti arba grąžinti elementą, dėl bet kokios priežasties, kaip ilgai, kaip jie nepanaudoti, unwashed ir į savo pradinę būklę. 2. NO RETURN, LAIVYBOS MOKESTIS Elementus be NEMOKAMAI GRĄŽINTI piktogramą 1. Mes leidžia keistis elementą, jei esate nepatenkinti produktą, bet jums turėtų susisiekti su mumis per 7days ir jį grąžinti per 10 dienų nuo tos dienos, kai jūs jį gavo. 2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums su sekimo numeriu.Ir jūs taip pat turėtų pasakyti mums priežastį grįžti. 3. Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti, laivybos mokestis.

Apie Atsiliepimą :

Grįžtamasis ryšys yra svarbus mums.Mes tikrai labai dėkingi, jei galite palikti teigiamą atsiliepimą, kai esate patenkintas savo pirkiniu.Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Jei esate nepatenkinti, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.


  • Tipas: Šunys
  • Medžiaga: ABS


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai