Permalloy 600: 10K/15K garso signalo stiprintuvas ir transformatorius subalansuotas ir nesubalansuotas perskaičiavimo su shield


Žymos: el84 vamzdis, kondensatorius elna, mašina transformatorius toroid, garso transformuoti, 12 transformatorius garso, permalloy mc transformatorius, transformuoti transformacijos, garso linijos, transformatoriai, permalloy folija, garso skydas.

€17.41
  • Yra sandėlyje
  • w160694


Permalloy 600:10K/15K Garso Signalas Padidinti Izoliavimo Transformatoriaus: išmatuota vertė būtų pažymėta apie transformatorius.Aukštos kokybės garso padidinti transformatorius, importuotų permalloy medžiagos, likvidavimo, filtras gali pašalinti AC triukšmo trukdžių, skaitmeninis Weikexing.Visų rūšių high-end HIFI professional (front-end garso signalas paskatinti naudoti.

Išmatuotos įtampos santykis yra 1:4:4.8. Tai yra pasakyti, įvesties įtampa 600 Eurų 1V, išėjimo įtampa 10K/15K likvidavimo yra 4V ir 4.8 V, ir signalas, pakelia ir sustiprina 4 kartus arba 4.8 pardavimo.Pirkti du transformatorius transformatorius atitikimo grandinių plokštes ir parduoti juos poromis.

Nuo keturių iki penkių kartų padidinti galvijai gali kompensuoti pasyvus padidinti transformatorius pagamintas maža išėjimo iš kompiuterio ir mobiliojo telefono, garso šaltinių, šiuo metu rinkoje.Naudojant mobiliuosius telefonus, kompiuterius ir MP3 galios stiprintuvai, klausytis muzikos, paprastai yra nustatyta, kad balsas yra mažas, duomenys yra mažas, dinamiškas yra plonas, ir nėra jokio CD/dekoderis būti pilnas ir malonus, nes pagrindiniai įtampos mobilieji telefonai ir kompiuteriai yra 5V, garso išvesties vertė yra 0,2-0,5 V, ir įvesties įtampos esamų po stiprintuvai paprastai skirti 2-5V.Įtampos skirtumas viduryje reikia 4-5 kartus stiprinimo, ir šis stiprintuvas galvijai gali užpildyti šią spragą.

Transformatorių šerdys yra gaminami iš importuojamos EE25mm permalloy lakštai, kurių kiekis yra didesnis nei 85%.Šerdys yra baltas ir blizgus.Pagrindinė dydis: 25.5 mm ilgio * 19 mm aukščio * 7 mm kamino storio lakšto storis yra tik 0.16 mm), kaip parodyta žemiau.Didelio grynumo deguonies nemokamai varinė emaliuota viela vynioti daro garso signalų perdavimo puikus.

Vidutinis matavimai: Pirminės 600 Eurų vario varža yra apie 218 Eurų.Kad induktyvumas yra apie 25-35H.Antrinės vario varža yra apie 1092 eurų.Kad induktyvumas yra apie 660-760H.

Tikrinimo priemonės: VIKTORAS Shengli 4090B Darbalaukio Skaitmeninio Tiksliojo Tiltas 100HZ Dažnio Bandymo Taškas yra tiksli, ir priemonė, gali patikrinti ir patikrinti save.

Į induktyvumą vertė priklauso bandymų dažnį.Žemo dažnio ir didelės induktyvumą.Aukšto dažnio ir mažos induktyvumą, Taigi ne tik pažvelgti į induktyvumą dydžio, bet taip pat žinau, kad bandymų dažnį, todėl prasminga.

Matuojant dažnio atsakas

10Hz-20KHz-0.5 DB,

5Hz ~ 33KHz -2DB

Transformatorius plius Dvigubai ekranuotas variu ketaus dangčiu ir apvalus dangtelis Transformatoriai ir skydai yra suvirinti ant spausdintinių plokščių veiksmingai izoliuoja sausi galai.

Dalis bendrovės gamybos ir testavimo įranga.


  • Transformatorius kategorija: Elektroninis transformatorius
  • Ritė Skaičius: Autotransformer
  • Naudojimas: Garso
  • Modelio Numeris: 600
  • Vėsinimo Režimas: Sausas
  • Spiralinės Struktūros: Toroidinis
  • Etapas: Vieną


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai