Šratasvydžio Sporto Karinės 600D 21X11.5CM MOLLE Naudingumas Taktinė Liemenė Juosmens Maišelis Maišas Lauko Medžioklės Wasit Įrangos Paketas


Žymos: airsoft ginklas, airsoft pavasario, airsoft, aeg airsoft, vežėjas plokštė, taktika liemenė, kovoti su liemene, airsoft taktika, airsoft m4, airsoft taktika liemenė.

€2.72 €3.72
  • Yra sandėlyje
  • w161105


Vyrų Lauko Kelionių Juosmens Aksesuaras " Mini Krepšys Taktinis Karo Naudingumas Pak.

Aprašykite:

Nauja siunta, Specialiųjų Operacijų Serijos modulinės SpecOps vertikalus šiukšlių maišelis.

Yra keturi šoninio paviršiaus Molle diržas, gali būti montuojamas kiti priedai.

Viduje, atsparus vandeniui danga, apačioje teka skylę, kai vidaus vandens ir smėlio gali pabėgti pro skylę.

Spalvos:Juoda/Armijos Žalia/Chaki/CP kamufliažas/ACU camo

Medžiaga:600D nailono

Dydžiai: Ilgas: 21cm

Platus: 11,5 cm

Aukštas: 6cm

Paketą Sudaro: 1 x Taktinis kišenės Maišelį >>Pristatymas: .Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis,kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, th t pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius,broderage mokesčius,rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra shipp ng mokesčiai atsisakė siuntas. . >>KLAUSIMAI ir atsakymai: 1.Ar yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siunta staus atitinkamoje interneto svetainėje. 2. Produkto pat kaip nuotraukos?Taip, visos nuotraukos yra realios.Mes paėmė šias nuotraukas pagal save. 3. Kuris dydis tinka man?Mes siūlome jums pažvelgti į mūsų dydžio pasiūlymas emiau ir mūsų produkto dydžio diagramos, jei esate normalus skaičius.jei turite specialią paveikslas, prašome susisiekti su mumis ( pasakykite mums savo ūgį ir svorį, krūtinės, juosmens, klubo dydžio ) 4. Tu gali ?Taip, dažniausiai mes\'ll Jei turite specialų prašymą, prašome susisiekti su mumis. 5. Aš esu perpardavinėtojas,norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kas\ \ 's didmeninė kaina?Labas,ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū! >>Grįžta: Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.Pirkėjas turi įsitikinti, kad prekės, grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami.pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

'


  • Prekės Pavadinimas: Aolikes
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Nailonas
  • Tipo sportas: Medžioklė


Greg Svonavec
2020-08-27
5/5
Приятно удивлен качеством, швы ровные без торчащих ниток, кнопки и замки прочные, ткань плотная.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai